Η ιστορία του Malcolm MacDonald μοιάζει απίστευτη αλλά είναι αληθινή. Ο Βρετανός πατέρας δυο παιδιών έχει πέος αλλά βρίσκεται στο χέρι του.

Όπως περιγράφει ο 45χρονος στη Sun, όλα ξεκίνησαν ότι εμφάνισε μία σοβαρή λοίμωξη στο πέος του που οδήγησε σε σήψη. Ξαφνικά, τα δάχτυλα, τα πόδια του και το πέος του έγιναν μαύρα.

«Όταν είδα ότι το πέος μου έγινε μαύρο, με έπιασε πανικός. Ήταν σαν ταινία τρόμου. Ήξερα βαθιά μέσα μου ότι θα το χάσω. Τότε, μία μέρα έπεσε στο πάτωμα.

Επειδή είχα ξεπεράσει τη στεναχώρια μου όλο αυτό το διάστημα που ήξερα ότι το έχω χάσει, το πήρα απλά από κάτω και το πέταξα στα σκουπίδια.

Όταν πήγα στο νοσοκομείο, οι γιατροί μου είπαν ότι το μόνο που μπορούσαν να κάνουν, ήταν να τυλίξουν ό,τι είχε απομείνει από το πέος μου, σαν λουκάνικο. Ήταν σπαρακτικό» ανέφερε.

Τότε ο άντρας το έριξε στο ποτό ενώ απομακρύνθηκε από όλους γιατί ένιωθε ότι είχε χάσει τον ανδρισμό του. «Για δύο χρόνια ήμουν σκιά του εαυτού μου» περιγράφει ο 45χρονος.

Όλα άλλαξαν όταν κάποιος τον ενημέρωσε ότι στο Λονδίνο υπάρχει ένας γιατρός ο οποίος κάνει θαύματα. Πρόκειται για για τον καθηγητή Ντέιβιντ Ραλφ, ο οποίος ήταν ήδη διάσημος στον τομέα του, ιδιαίτερα αφ’ ότου κατάφερε να χαρίσει ένα – σχεδόν κανονικό – πέος σε κάποιον που δεν το διέθετε εκ γενετής. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος γιατρός είναι γνωστός ως μάστερ για τα πέη.

Ο δρ. Ραλφ εξήγησε στον άντρα ότι, ναι μεν το Εθνικό Σύστημα Υγείας θα αναλάμβανε το κόστος της επέμβασης (55.000 ευρώ), αλλά η διαδικασία «εκκόλαψης» του νέου μέλους θα χρειάζονταν έως και δύο χρόνια υπομονής.

Ο 45χρονος Βρετανός απάντησε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να περιμένει μέχρι να αναπτυχθεί πλήρως το πέος στην πήχη του χεριού του, από όπου θα μεταμοσχευθεί στη φυσιολογική του θέση.

«Το να μην έχω πέος ήταν κάτι απαίσιο, είναι ο χειρότερος φόβος κάθε άνδρα. Για εμένα, το πρόβλημα δεν ήταν το σεξ, διότι είχα ήδη κάνει δύο παιδιά. Το κυριότερο για εμένα ήταν η αυτοπεποίθησή μου και το να είμαι σε θέση να κάνω απλά πράγματα, όπως το να πηγαίνω στην τουαλέτα» τόνισε

Μάλιστα, ο Βρετανός μέσα στην ατυχία του, κέρδισε και ένα μπόνους... Οι γιατροί τον ρώτησαν πώς θα ήθελε να είναι το νέο του πέος. Και εκείνος ζήτησε να είναι λίγο μεγαλύτερο σε μήκος από ό,τι ήταν το όργανο που είχε χάσει.