Ο Φρανσουά Ολάντ και η Ζουλί Γκαγέ είναι εραστές εδώ και δύο χρόνια και η ειρωνεία είναι ότι την ηθοποιό την γνώρισε στον Πρόεδρο της Γαλλίας η ίδια η πρώην του σύντροφος, η Σεγκολέν Ρουαγιάλ!

Αυτό αποκάλυψε το περιοδικό «Closer» που δημοσίευσε τις φωτογραφίες με τις κρυφές επισκέψεις του Προέδρου στην γκαρσονιέρα των οργίων, που ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει το σκάνδαλο που βλέπει πρωταγωνιστή τον Ολάντ τις τελευταίες μέρες…

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό, όλα ξεκίνησαν το 2011, όταν η Γκαγέ (που ήταν από τις πιο σημαντικές Γαλλίδες καλλιτέχνιδες της αριστεράς) υποστήριζε την Ρουαγιάλ στην ανάληψη της προεδρίας του σοσιαλιστικού κόμματος.

Όταν η Ρουαγιάλ ένωσε τις δυνάμεις της με τον Ολάντ, που εκλέχτηκε πρόεδρος το 2012, γνώρισε και την 41χρονη ηθοποιό σε εκείνον.

Στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, φαίνονται και οι τρεις γυναίκες του Φρανσουά Ολάντ κατά την εκστρατεία για την εκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας στις 22 Οκτωβρίου του 2012.

Στην πρώτη φαίνεται να έχει αυστηρό ύφος καθώς δίνει το χέρι του στην Βαλερί Τριερβελέρ (που βρίσκεται νοσηλευόμενη με νευρικό κλονισμό μετά την αποκάλυψη του περιοδικού) η νυν ερωμένη του βρίσκεται στις πίσω θέσεις και παρακολουθεί την χειραψία και η Σεγκολέν Ρουαγιάλ μοιάζει αμέριμνη μερικές θέσεις δίπλα στον Ολάντ…

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται πιο καθαρά η Ζουλί Γκαγέ ενώ ο Ολάντ χαιρετάει τους φωτογράφους.