Σαν να μην έφτανε το ερωτικό σκάνδαλο, οι πολεμικές και η νοσηλεία της απατημένης συντρόφου, ήρθε ένας ακόμα πονοκέφαλος να προστεθεί στον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο το σπίτι που στέγαζε τον παράνομο έρωτα του Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, σχετίζεται με την μαφία της Κορσικής αλλά στέγαζε παράνομους δεσμούς επιφανών πολιτικών και κατά το παρελθόν, με πρωταγωνιστή ακόμα και τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ!

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «Mediapart» το συμβόλαιο ενοικίασης της γκαρσονιέρας που βρίσκεται στην οδό «Rue du Cirque» 22, μόλις 150 μέτρα από τα τα Ηλύσια Πεδία και 100 μέτρα από το υπουργείο Εσωτερικών, έχει καταγραφεί στο όνομα Michel Ferracci, ενός καταδικασμένου σε 18 μήνες κατηγορούμενου σαν μέλους της Κορσικής μαφίας.

Όπως αναφέρει το «Valeurs Actuelles», το διαμέρισμα χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν από επιφανείς πολιτικούς της Γαλλίας που το επισκέπτονταν με τις ερωμένες τους, μεταξύ των οποίων και ο πρώην Πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας, Σακ Σιράκ!