Την επίσημη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, επισκέφθηκε εχθές το βράδυ ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, στο νοσοκομείο του Παρισιού όπου και νοσηλεύεται από τις 10 Ιανουαρίου, ανακοίνωσαν τα Ηλύσια Πεδία, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχε μεταδώσει ο ραδιοφωνικός σταθμός France Inter.

Η Τριερβελέρ νοσηλεύεται μετά την αποκάλυψη της φερόμενης σχέσης του Ολάντ με τη Γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, 41 ετών.

Μέχρι στιγμής ο Γάλλος πρόεδρος δεν είχε επισκεφθεί την επίσημη σύντροφό του, η οποία νοσηλεύεται, σύμφωνα με τους συγγενείς της, εξαιτίας μεγάλης κόπωσης.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της Τριερβελέρ, ούτε καν για το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

Όταν στη διάρκεια στη συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη ο Ολάντ, όταν ρωτήθηκε για την υγεία της συντρόφου του, απάντησε ξερά ότι «ξεκουράζεται».

Πάντως ο 59χρονος σοσιαλιστής ηγέτης δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες για τη σχέση του με την Γκαγιέ, τις οποίες δημοσιοποίησε την προηγούμενη Παρασκευή το περιοδικό Closer.

Εξάλλου η γαλλίδα ηθοποιός εξέδωσε ανακοίνωσε αργά χθες για να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία είναι έγκυος.