Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε έξω από ένα μπαρ στο Μιζούρι των ΗΠΑ με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό 15.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (τοπική ώρα), όπως αναφέρει η Washington Post. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αντιμετώπισαν ένα «σκηνικό χάους» και αναγκάστηκαν να καλέσουν βοήθεια.

Δύο άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί, συμπεριλαμβανομένης και μίας γυναίκας στο πάρκινγκ του καταστήματος.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο δράστης είναι ανάμεσα στα θύματα. Σύμφωνα με εκπρόσωπό της, ο ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον ανθρώπων που είχαν σχηματίσει ουρά και περίμεναν να εισέλθουν στο μπαρ, αλλά το κίνητρο των πυροβολισμών δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο.

Ο δράστης δέχθηκε πυρά από έναν ένοπλο φρουρό ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αστυνομία πληροφορήθηκε ότι τουλάχιστον 15 άτομα μετέβησαν σε τοπικά νοσοκομεία με τραύματα από τους πυροβολισμούς. Τουλάχιστον 3 άτομα βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με ανάρτηση του καταστήματος στο Facebook, το μπαρ είχε προγραμματίσει για το βράδυ της Κυριακής γιορτή για τη νίκη της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου Kansas City Chiefs εναντίον των Tennessee Titans.