Στρατιωτικός φέρεται να ομολόγησε το φόνο γυναίκας που βρέθηκε σε λατομείο στην Κύπρο

Τη σορό της 6χρονης κόρης της γυναίκας αναζητούν οι αρχές


ΚΟΣΜΟΣ
23:31
19/04/2019
Στρατιωτικός φέρεται να ομολόγησε το φόνο γυναίκας που βρέθηκε σε λατομείο στην Κύπρο
loading

Φως φαίνεται πως έριξαν οι κυπριακές αρχές στο μυστήριο με το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε σε λατομείο στο Μιτσερό της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ένας 35χρονος Κύπριος υπολοχαγός της Εθνικής Φρουράς «έσπασε» στην ανάκριση και παραδέχθηκε τον φόνο της 38χρονης γυναίκας.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι όσον αφορά στην 6χρονη κόρη της γυναίκας,, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τον Μάιο του 2018, όπως και της 38χρονης, ο συλληφθείς θα υποδείξει αύριο στους αστυνομικούς περιοχές και η αστυνομία ελπίζει να εντοπίσει τη σορό της ανήλικης.

Ένας δεύτερος ύποπτος που είχε συλληφθεί για την υπόθεση, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεν εμπλέκεται στο έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε σε φρεάτιο λατομείου βρισκόταν σε βάθος 130 μέτρων. Ωστόσο, οι έντονες βροχοπτώσεις ανέβασαν τη στάθμη του νερού και μαζί το πτώμα. Αποτέλεσμα ήταν δύο τουρίστες που επισκέφθηκαν το λατομείο για φωτογράφιση, να το δουν και να ενημερώσουν τις αρχές.

Σύμφωνα με τις αρχές, το πτώμα βρισκόταν στο στάδιο σαπουνοποίησης, δεμένο χειροπόδαρα. Λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης, η ταυτοποίησή του ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει