Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Μιτ Ρόμνεϊ, είχε προετοιμάσει μια ιστοσελίδα που τον παρουσίαζε ως το νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, την οποία χρήστες του Διαδικτύου μπορούσαν ακόμη να δουν 24 ώρες μετά τις εκλογές.

Σε λήψεις στιγμιότυπων οθόνης (print screens) που δημοσιεύθηκαν στο ιστολόγιο Political Wire βλέπουμε την κεντρική σελίδα του «εκλεγμένου προέδρου» με μια μεγάλη φωτογραφία του Μιτ Ρόμνεϊ με φόντο την αμερικανική σημαία.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τις προοπτικές του έθνους μας. Προτεραιότητά μου είναι να ξαναβάλω τους ανθρώπους στη δουλειά στην Αμερική», εξηγεί ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος.

Εμφανίζεται επίσης η ημερομηνία ανάληψης των προεδρικών καθηκόντων -η 21η Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον- καθώς και ένας σύνδεσμος με την υπηρεσία του για τον Τύπο. Οι υποψήφιοι που θα ήθελαν να εργαστούν για τη νέα κυβέρνηση θα μπορούσαν επίσης να υποβάλουν και το βιογραφικό τους.

Συνολικά τρία print screens έχουν δημοσιευθεί σε αυτό το ιστολόγιο. Σε ένα από αυτά εικονίζεται ο Πολ Ράιαν, ο «νέος αντιπρόεδρος» να χαιρετά το πλήθος πλάι στον Μιτ Ρόμνεϊ.

Την Τρίτη το βράδυ, τη νύχτα των εκλογών, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος κατέστησε γνωστό ότι είχε γράψει μια ομιλία νίκης 1.118 λέξεων, δεν είχε όμως ετοιμάσει τίποτα για την περίπτωση ήττας.

Το επιτελείο του Ρόμνεϊ πάντως, με το οποίο ήλθε σε επαφή το Reuters, δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση σχετικά με το θέμα αυτό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.