Ήταν αρχές του χρόνου όταν έγινε γνωστό ότι η Amanda Sparrow Large, μία ηθοποιός που αποτελεί την θηλυκή εκδοχή του κινηματογραφικού πειρατή Τζακ Σπάροου, παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή του 18ου αιώνα.

Η Amanda κουράστηκε με τους άντρες του αισθητού κόσμου κι έτσι έψαξε γαμπρό στη σφαίρα του μεταφυσικού. Και τον βρήκε στο πρόσωπο, ή το πνεύμα καλύτερα, ενός πειρατή του 18ου αιώνα.

Ο γάμος με τον δικό της «Τζακ» έγινε σε διεθνή ύδατα και ένα μέντιουμ είχε επιστρατευτεί μάλιστα στην τελετή για να πει αυτό το «δέχομαι» εξ ονόματος του φαντάσματος.«Είναι η αδελφή ψυχή μου», έλεγε τότε περιχαρής η Amanda, «είναι το τέλειο είδος σχέσης για μένα».

Ωστόσο, ο γάμος τους δεν στέριωσε και εκείνη έσπευσε να προειδοποιήσει τους ανθρώπους πως «θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν πειραματίζονται με την πνευματικότητα».

«Έφτασε η στιγμή να σας ενημερώσω ότι ο γάμος μου τελείωσε. Θα σας εξηγήσω τα πάντα όταν έρθει η ώρα αλλά αυτό που θέλω να σας πω τώρα είναι πως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν πειραματίζεστε με την πνευματικότητα», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πραγματικό της όνομα είναι Amanda Large και δηλώνει φαν των «Πειρατών της Καραϊβικής». Για το λόγο αυτό μάλιστα άλλαξε το όνομά της σε Amanda Sparrow Large και ξόδεψε 6.000 ευρώ για να μοιάσει σε εμφάνιση του κινηματογραφικού πειρατή.

Μάλιστα ισχυριζόταν πως εκείνη και ο 30χρονος έβγαιναν ραντεβού και είχαν ενεργή σεξουαλική ζωή πριν από το διαζύγιό τους.