Η μοναξιά είναι κακό πράγμα και τη συντροφικότητα όλοι τη χρειάζονται, όπως και η Ιρλανδή Amanda Teague, μια ηθοποιός που συνηθίζει να ντύνεται και να μιμείται τον Τζακ Σπάροου του κινηματογραφικού franchise.

Η Amanda βρήκε πως δεν μπορεί να συνδεθεί με κανέναν ζωντανό άντρα του αισθητού κόσμου, κι έτσι έψαξε γαμπρό στη σφαίρα του μεταφυσικού. Και τον βρήκε στο πρόσωπο, ή το πνεύμα καλύτερα, ενός αϊτινού πειρατή του 18ου αιώνα!

Ο γάμος με τον δικό της Τζακ έγινε σε διεθνή ύδατα, για να είναι νόμιμος μας λέει, και ένα μέντιουμ είχε επιστρατευτεί μάλιστα στην τελετή για να πει αυτό το «δέχομαι» εξ ονόματος του φαντάσματος.

AP_17172176022150

«Είναι η αδελφή ψυχή μου», δήλωσε περιχαρής η Amanda, «είναι το τέλειο είδος σχέσης για μένα». Η Amanda άλλαξε μάλιστα το 2015 το όνομά της σε Amanda Sparrow και ξόδεψε αρκετές χιλιάδες ευρώ για να μεταμορφωθεί σε γυναικεία εκδοχή του αρχιπειρατή Τζακ Σπάροου των ταινιών.

Ακόμα και τατουάζ έχει με τον μέθυσο κουρσάρο, αλλά και χρυσές θήκες στα δόντια της. Κι ενώ τον σύζυγό της δεν μπορεί να τον δει κανείς, εκείνος της είπε -όπως ισχυρίζεται πάντα η ίδια- πως είναι μελαμψός με κατάμαυρα μαλλιά. Η Amanda είναι πεπεισμένη πως το πνεύμα που παντρεύτηκε είναι ίδιος ο Τζακ Σπάροου, ένας πειρατής μιας άλλης εποχής που όπως μας λέει έχει εντυπωσιαστεί από τη σύγχρονη τεχνολογία. Γι’ αυτό ίσως ανοιγοκλείνει όλη την ώρα το κινητό της τηλέφωνο, παίζοντας με τα κουμπάκια.

AP_123662579526

Το ζευγάρι πέρασε δύο χρόνια αρραβωνιασμένο, όταν «ο Τζακ μου έκανε πρόταση γάμου», καθώς εκείνη διαμαρτυρόταν συνεχώς πως «δεν ήμουν και πολύ εντάξει κάνοντας σεξ με ένα πνεύμα και ήθελα να δεσμευτούμε κανονικά ο ένας απέναντι στον άλλο».

Η Amanda βρήκε μετά έναν σαμάνο που έχει άδεια να εκτελεί γάμους και πάντρεψε τελικά το ιδιαίτερο αυτό ζευγάρι, καθώς δεν υπάρχει στη Βρετανία νόμος που να απαγορεύει τέτοιου είδους μεταθανάτιες ενώσεις. Καλού κακού πάντως, η τελετή έγινε σε ένα καράβι στα ανοιχτά των ιρλανδικών ακτών…