Ένα ζευγάρι που περνούσε με το αυτοκίνητό του από μια γειτονιά του Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια, έκανε το λάθος να παραβιάσει το όριο ταχύτητας. Πήγαινε με 51 χλμ/ώρα αντί για 40 που επιβάλλει ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας. Για καλή τους τύχη δεν τους εντόπισαν οι αστυνομικοί. Ίσως, όμως, να ήταν προτιμότερο από αυτό που τους έτυχε.

Το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με μια ηλικιωμένη κάτοικο της περιοχής που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της και η οποία άρχισε να βρίζει και να ρίχνει κατάρες λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει. Για πάνω από ένα λεπτό άκουγαν την αθυρόστομη γυναίκα να τους «ψέλνει» και να τους βρίζει, χρησιμοποιώντας σχεδόν σε κάθε της φράση τη λέξη «f…k».

Κάποια στιγμή η γυναίκα που βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο και καταγράφει με το κινητό της τηλέφωνο το περιστατικό ακούγεται να σχολιάζει ειρωνικά: «Προφανώς και έχει ξεχάσει να πάρει τα φάρμακά της».

«Ελπίζω να πάρετε μια καταραμένη γαμ… κλήση ενός εκατομμυρίου δολαρίων και τα δυο μαλ….να», τους λέει μεταξύ άλλων η ηλικιωμένη. «Ζεις μια δυστυχισμένη ζωή» της απαντά η κοπέλα. Είναι το σημείο που η κάτοικος πλησιάζει το όχημα και αρχίζει να τους «στολίζει» χρησιμοποιώντας ούτε λίγο ούτε πολύ 18 φορές τη λέξη «f…k» την οποία συνοδεύει και από τη σχετική χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την επόμενη φορά που θα περάσουν από το ίδιο σημείο θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί…