Μια ιστοσελίδα με συλλεκτικά αντικείμενα από αυτοκτονίες, δολοφονίες και άλλα εγκλήματα, έβγαλε προς πώληση ένα μικρό θραύσμα  από το κρανίο του Per «Dead» Ohlin που είχε βάλει τέλος στη ζωή του τον Απρίλιο του 1991.

Ο τραγουδιστής των Mayhem βρέθηκε νεκρός με τις φλέβες του κομμένες και με ανοιχτό το κεφάλι αφού αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα η οποία ανήκε στον κιθαρίστα του συγκροτήματος, Oystein Aarseth (γνωστός και ως «Euronymous»).

Ο αυτόχειρας άφησε πίσω του ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε «Συγγνώμη για όλο αυτό το αίμα» και περιλάμβανε μια ακόμα συγγνώμη για την χρήση της καραμπίνας στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού.

Τον νεκρό βρήκε πρώτος ο Euronymous ο οποίος… «γοητευμένος» από το θέμα, πριν καλέσει την αστυνομία πήγε σε ένα κοντινό κατάστημα και αγόρασε μια φωτογραφική μηχανή μίας χρήσης. Επέστρεψε στο σπίτι και αφού έκανε μερικές… διορθώσεις στο χώρο (όπως ο ίδιος είπε αργότερα «τακτοποίησε» το μαχαίρι και την καραμπίνα δίπλα στον αυτόχειρα), φωτογράφισε το πτώμα. Η φωτογραφία αυτή έγινε αργότερα το εξώφυλλο του bootleg live album «Dawn of the Black Hearts»!

Η ιστοσελίδα μαζί με το μικρό θραύσμα από το κρανίο του Dead πουλάει το γράμμα που έστειλε ο ιδρυτής των Mayhem, Euronymous, στον rock manager και αντιπρόσωπο δισκογραφικής, Tamas Vamosi! Το συγκεκριμένο γράμμα μαζί με το κομμάτι του κρανίου κοστίζει 3.500 δολάρια!