Για την Kim Ramsey από τις ΗΠΑ το να «ανάψει» και το να έρθει σε οργασμό είναι κάτι που μπορεί να προκληθεί σχεδόν ανά πάσα στιγμή. Η πιο ανύποπτη κίνηση μπορεί να της προκαλέσει σεξουαλική διέγερση, καθώς πάσχει από τη διαταραχή της επίμονης διέγερσης των γεννητικών οργάνων.

Το τρένο, η οδήγηση, ακόμα και οι δουλειές στο σπίτι μπορούν να προκαλέσουν ικανοποίηση στην 44χρονη νοσοκόμα. Ωστόσο εκεί που άλλες θα έλεγαν «Ναι, κι άλλο», εκείνη λέει «Ωχ, όχι πάλι…».

Οι αλλεπάλληλοι οργασμοί- που μπορεί να φτάσουν και τους εκατό τη μέρα!- της προκαλούν πόνο, εξάντληση αλλά και την εμποδίζουν από το να κάνει μία φυσιολογική ερωτική σχέση.

«Άλλες γυναίκες διερωτώνται πώς να έρθουν σε οργασμό. Εγώ δίνω μάχη για να σταματήσω τους δικούς μου», λέει η ίδια.

Οι γιατροί αποδίδουν την κατάσταση της Kim σε κύστες που προκλήθηκαν στη σπονδυλική της στήλη όταν έπεσε από τις σκάλες πριν από δέκα χρόνια.

Τα προβλήματα της άρχισαν μετά το σεξ με το σύντροφό της το 2008. «Ήμουν σε οργασμό επί τέσσερις ημέρες, νόμιζα πως θα τρελαθώ! Μου συνέβη ξανά με έναν άλλο σύντροφό μου, δοκίμασα να το σταματήσω με το να καθίσω πάνω σε παγωμένα ροδάκινα!» αφηγείται.