Οι καλύτερες σχέσεις περιλαμβάνουν… ψηλούς άντρες και κοντές γυναίκες

Νέα έρευνα ισχυρίζεται πως αυτό είναι το μεγάλο μυστικό των πετυχημένων δεσμών


ΚΟΣΜΟΣ
18:24
25/05/2018
Οι καλύτερες σχέσεις περιλαμβάνουν… ψηλούς άντρες και κοντές γυναίκες
2
loading

Ξεχάστε τα περί χημείας, εμπιστοσύνης και γερών θεμελίων, οι καλές σχέσεις στηρίζονται στη διαφορά ύψους, μας λέει η επιστήμη!

Μια νέα μελέτη υποδεικνύει πως αν θες να δεις αν θα στεριώσει η σχέση σου, πιάσε τη μεζούρα, καθώς όλα στηρίζονται στο πόσο ψηλός είναι ο κύριος.

Η έρευνα του Konkuk University της Σεούλ ανέλυσε 7.850 σχέσεις και κατέληξε ότι όσο ψηλότερος ο άντρας, τόσο πιο ευτυχισμένη η γυναίκα. Πάει και τέλειωσε! Το ζενίθ της ευτυχίας φθίνει βέβαια προοδευτικά και εξουδετερώνεται μάλιστα στα 18 χρόνια κοινής συνύπαρξης, καθώς τίποτα δεν ικανοποιεί μετά τη γυναίκα.

nnru2fl5

Η μελέτη βρήκε μια σημαντική συσχέτιση ανάμεσα στο ύψος του άντρα και το πώς προσλαμβάνει η γυναίκα την ευτυχία, αν και δεν είναι ο μόνος παράγοντας που κάνει τη σύζυγο ικανοποιημένη. Η ευτυχία της έχει να κάνει και με το εισόδημα του καλού της, την αυτοεκτίμηση και τον αυτοπεποίθησή του. Οι ψηλοί άντρες προσλαμβάνονται όμως ως πιο έμπιστοι και ικανοί όχι μόνο από τις γυναίκες τους, αλλά και τους εργοδότες τους.

Την ίδια ώρα, οι ψηλοί βιώνουν μεγαλύτερους δείκτες ικανοποίησης από τη ζωή και θεωρούνται πιο ελκυστικοί, κάτι που προφανώς έχει να κάνει με όλα αυτά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ό,τι να’ναι

    Το αποκορύφωμα έρχεται με κοντή πεθερά και ψηλή νύφη. Το τί κόμπλεξ και κακίες βγάζουν από μέσα τους οι κοντές γυναίκες δε λέγεται. Έχουν, δε, διαβάσει κανά δυο γνωμικά υπέρ τους και έχουν καβαλήσει το καλάμι. Κοντή πεθερά ίσον θάνατος!

  2. avatar Λακαμίες

    Όσες κοντές γνώρισα ποτέ δεν συμβιβάστηκαν με το ύψος τους με αποτέλεσμα να συμπεριφέρονται από περίεργα μέχρι κομπλεξικά. Δεν ξέρω γιατί αφηνιάζουν όταν βλέπουν ψηλούς ίσως γιατί ότι δεν φτάνει η αλεπού............

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει