Από μηχανής… σκουπιδιάρης!

Έσωσε ένα παιδάκι από του Χάρου τα δόντια


ΚΟΣΜΟΣ
22:02
02/06/2012
Από μηχανής... σκουπιδιάρης!
1
loading

Ο Τζεφ Μπλάκμπερν οδηγούσε το απορριμματοφόρο του στους δρόμους του Σιάτλ, όταν είδε ένα καροτσάκι με ένα μωρό να κυλάει ανεξέλεγκτα σε μία κατηφόρα.

Έντρομος, ο Τζεφ άρχισε να κορνάρει για να ειδοποιήσει άλλους οδηγούς και χρησιμοποίησε το όχημά του ως οδόφραγμα για να προστατεύσει το μωρό. Η τρελή πορεία του καροτσιού σταμάτησε σε ένα πεζοδρόμιο. Ο Μπλάκμπερν κατέβηκε αμέσως από το απορριμματοφόρο και έτρεξε να βεβαιωθεί ότι το παιδάκι ήταν καλά.

Ο ηρωικός οδηγός είχε δει νωρίτερα μία μητέρα να κάνει τζόγκινγκ σπρώχνοντας το καρότσι. Η γυναίκα συνάντησε κάποιες φίλες στην κορυφή μιας ανηφόρας και σταμάτησε για να τους μιλήσει. Άφησε το καρότσι από τα χέρια της, αλλά χωρίς να ενεργοποιήσει το φρένο. Το καρότσι άρχισε να κυλάει στην κατηφόρα και η μητέρα δεν μπορούσε να το προλάβει.

Για καλή της τύχη, στο δρόμο βρέθηκε ο Τζεφ και έτσι η περιπέτεια έληξε αίσια για το μικρό αγοράκι, το οποίο δεν τραυματίστηκε και μάλλον αντιμετώπισε αυτή την παράδοξη βόλτα ως περιπέτεια. «Το μικρό χαμογελούσε», λέει ο Τζεφ.
Η μητέρα, από την άλλη πλευρά, ήταν τόσο σοκαρισμένη, ώστε δεν μπόρεσε καν να πει «ευχαριστώ».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Spiro Svolakos

    ........Μπράβο, μπράβο στον υπάλληλο του δήμου αλλά, γιατί ούτε μιά καλή κουβέντα (....καμία αναφορά...) για την γυναίκα που μπλοκάρει πρώτη το μωρό πριν την σύγκρουση στο πεζοδρόμιο;;;;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει