Λέγεται συχνά ότι η γυναικεία μορφή αποτελεί από μόνη της ένα έργο τέχνης, και αυτό επιβεβαιώνει πλήρως με τα έργα του ο 44χρονος καλλιτέχνης, Κρεγκ Τρέισι. Με μια πρώτη ματιά, αυτά τα τολμηρά και όμορφα τοπία μοιάζουν με ελαιογραφία σε καμβά. Ωστόσο, στη πραγματικότητα, ο πρωτότυπος ζωγράφος σχεδιάζει πάνω στο γυναικείο σώμα τα εντυπωσιακά έργα του.

Με λίγη παρατηρητικότητα, θα αντιληφθεί κανείς ότι οι λόφοι και τα δέντρα έχουν σχεδιαστεί πάνω στο γυμνό σώμα μιας γυναίκας, δημιουργώντας απίστευτα έργα τέχνης.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης περνά αρκετές ώρες ζωγραφίζοντας προσεκτικά πάνω στις γυναικείες καμπύλες για να ολοκληρώσει τα έργα του, και κυρίως για να επιτυγχάνει τις οπτικές ψευδαισθήσεις.

Ο 44χρονος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν δυσκολεύεται να βρει μοντέλα για τη τέχνη του, χρησιμοποιεί χρώματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ανθρώπινο δέρμα. Σε όλη τη σταδιοδρομία του, ο Craig έχει ζωγραφίσει περισσότερες από 400 γυναίκες.

«Η εύρεση των μοντέλων δεν αποτελούσε ποτέ ζήτημα γα μένα. Ζωγραφίζω πάνω στους ανθρώπους και οι άνθρωποι είναι άφθονοι. Όλα τα μοντέλα συμμετέχουν εθελοντικά. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα υπηρεσίες ή το διαδίκτυο για να προσεγγίσω τις γυναίκες. Οι εκάστοτε κοπέλες μου έδειχναν κατανόηση και δεν ζήλευαν, καθώς συνειδητοποιούσαν αμέσως ότι πρόκειται απλά για τέχνη», δήλωσε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.