Δεν είναι καθόλου λίγοι αυτοί που πιάνονται κατά καιρούς να μεταφέρουν ναρκωτικά μέσα στο σύστημά τους, κανείς τους πάντως δεν ήταν τόσο ξεροκέφαλος όσο ο τύπος της ιστορίας μας. Γιατί αυτόν τον έπιασε η αστυνομία, εκείνος αρνούνταν ωστόσο να… καταθέσει τα αποδεικτικά!

«Ο άντρας δεν πιστεύει πως έχουμε τη δύναμη να τον κρατήσουμε μέχρι να αφαιρέσει τα εν λόγω αντικείμενα [ναρκωτικά] από τον πρωκτό του», έγραψε η αστυνομία και ξεκίνησε ένας ακήρυχτος πόλεμος μέσα και έξω από την τουαλέτα του κρατητηρίου. Και όπως ήταν φυσικό, το αστυνομικό τμήμα κρατούσε ενήμερους τους ακολούθους του στο Twitter για την εσκεμμένη δυσκοιλιότητα του υπόπτου, τον οποίο είχαν σταματήσει σε μπλόκο.  

Όπως ήταν φυσικό, οι αστυνομικοί ζήτησαν τρεις φορές την παράταση της κράτησής του από τον εισαγγελέα, κάτι που έγινε φυσικά.

Ο ύποπτος αρνούνταν να φάει και να πιει το οτιδήποτε, για ευνόητους λόγους, σύμφωνα πάντως με το αστυνομικό σώμα (Operation Raptor): «παρακολουθείται καθημερινά από γιατρούς, γιατί αυτή είναι η επιλογή του, και η υγεία του είναι καλά».  

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στο δικαστήριο: «Ο μόνος άνθρωπος που το αποτρέπει αυτό από το να συμβεί είναι ο ίδιος ο κατηγορούμενος». Η παράδοξη αυτή μάχη αστυνομίας και υπόπτου έγινε ανάρπαστη όπως ήταν φυσικό στο Twitter, καθώς οι αστυνομικοί εξάντλησαν το χιούμορ τους στα hashtags (#WeWontGiveUp, #ComeOn, #MustBeHungry και #HowLongCanYouGo), αν και η υπόθεση ήταν και για γέλια και για κλάματα. Ο 33χρονος Aaron Hudson προδόθηκε τελικά από τον οργανισμό του στην απίστευτη πραγματικά 27η μέρα και πιάστηκε με ποσότητα ναρκωτικών. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής του τμήματος του αγγλικού Σάσεξ: «Αυτό πρέπει να λειτουργήσει ως υπόμνηση σε κάθε διακινητή που προμηθεύει ναρκωτικά το Σάσεξ πως θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ‘‘παραθυράκι’’ του νόμου ώστε να σε κυνηγήσουμε»…