Πολλοί μπαμπάδες έχουν χόμπι το κυνήγι, το ψάρεμα, το τρέξιμο, το μπάσκετ. Ο 53χρονος Paul Bradley προτίμησε το… pole dancing!

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ο Bradley λέει πως έχει αποκτήσει πολλούς καινούριους φίλους μέσω του χόμπι του αυτού, απλώς οι περισσότεροι έχουν… ξανθά μαλλιά και γραμμωμένο σώμα…

Περνά πολλές ώρες στη σχολή χορού και, όπως λέει, το pole dancing είναι η καλύτερη προπόνηση που έχει κάνει ποτέ.

«Μου αρέσει πολύ, υπάρχουν πολλά οφέλη», εξηγεί ο 53χρονος. «Μου το σύστησε μία φίλη μου που ήξερε πως θα ήθελα να ασκηθώ και μου υποσχέθηκε πως θα με εντυπωσιάσει το αποτέλεσμα. Είχε δίκιο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να έχεις καλή φυσική κατάσταση και είναι από τις σκληρότερες ασκήσεις που έχω κάνει ποτέ. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο δυνατότερος είμαι από τότε που άρχισα τα μαθήματα».

Ο Paul είναι τόσο ενθουσιασμένος που εγκατέστησε ένα στύλο στο γκαράζ του ώστε να ασκείται ο ίδιος και οι φίλοι του!

Ο πρώην παίκτης του ράγκμπι και αθλητής της άρσης βαρών εντυπωσιάζει την οικογένειά του με τις φιγούρες του. Η σύζυγος και οι γιοι του είναι περήφανοι για τις επιδόσεις του.

«Πολλές γυναίκες μπορεί να ζήλευαν επειδή περνάω τόσο χρόνο με όμορφες γυναίκες αλλά η δική μου δεν έχει πρόβλημα, της φαίνεται πολύ αστείο να με βλέπει. Οι γιοι μου με πείραζαν αλλά φέρνουν τους φίλους τους στο γκαράζ να με δουν», λέει.