Διαπρεπής χειρουργός μάς λέει πως ο θάνατος μοιάζει με «ουράνια μουσική»

Συνδέει τον δικό του παραλίγο θάνατο με καταρράκτες και παραδείσιες εικόνες


ΚΟΣΜΟΣ
19:35
11/12/2017
Διαπρεπής χειρουργός μάς λέει πως ο θάνατος μοιάζει με «ουράνια μουσική»
10
loading

Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει όταν πεθαίνεις, αν κι αυτό δεν έχει σταματήσει τους ανθρώπους να σκαρώνουν θεωρίες για το επέκεινα της ζωής.

Ζούμε άραγε μια δεύτερη ζωή ή μήπως δεν υπάρχει τίποτα, παρά το απόλυτο κενό της ύπαρξης;

Μια απάντηση φαίνεται πάντως πως έχει ο Dr Eben Alexander, ένας διαπρεπής νευροχειρουργός και συγγραφέας του πονήματος «Living In A Mindful Universe: A Neurosurgeon's Journey Into The Heart Of Consciousness», ο οποίος έπεσε σε κώμα το 2008 για μια βδομάδα και μας λέει τι ακριβώς βίωσε.

Στο βιβλίο του λοιπόν, το οποίο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2017, ο γιατρός περιγράφει πως ένιωθε συνεχώς ότι κάτι άλλο υπάρχει εκεί έξω, κάτι που τον στοίχειωσε και τον έκανε να κατανοήσει βαθύτερα τη ζωή αλλά και τα μετά της ζωής.

Όπως το λέει ο ίδιος: «Ήμουν σε κώμα για μια βδομάδα, πάσχοντας από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα -μια μόλυνση του εγκεφάλου- τέτοιας σοβαρότητας που οι πιθανότητές μου για επιβίωση είχαν εκτιμηθεί στο 2%. Έπειτα από μία βδομάδα, οι γιατροί μου ενημέρωσαν την οικογένειά μου ότι ήταν ώρα να με αφήσουν να πεθάνω».

mmgbbdsvbsdfsefewrf1

Στα 63 του σήμερα, ο γιατρός, όντας τότε σε μηχανική υποστήριξη, είδε «ένα φως να κατεβαίνει αργά από ψηλά»: «Ήταν μια κυκλική οντότητα, που απελευθέρωνε ουράνια μουσική, την οποία εγώ αποκαλώ ‘‘περιδινούμενη μελωδία’’. Το φως άνοιξε σαν να σκίστηκε. Και ένιωσα τον εαυτό μου να περνά από την τρύπα και να φτάνει σε μια κοιλάδα με πλούσια και εύφορη πρασινάδα, όπου καταρράκτες ξεχύνονταν σε κρυστάλλινες λιμνούλες».

Δεν σταματά όμως εδώ: «Υπήρχαν σύννεφα, σαν ζαχαρωτά από ροζ και λευκό. Πίσω τους, ο ουρανός ήταν ένα έντονο μπλε-μαύρο, με δέντρα, λιβάδια και ζώα και ανθρώπους. Υπήρχε και νερό επίσης, ρέοντας σε ποτάμια ή κατεβαίνοντας σαν βροχή. Ομίχλη ανέβαινε από τις παλλόμενες επιφάνειες αυτών των νερών και ψάρια γλιστρούσαν από κάτω τους».

Το γεγονός ότι ένας μεγάλος γιατρός, σπουδαγμένος μάλιστα στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, μιλά για παραδείσους και μεταφυσικές οντότητες έχει μαγνητίσει το κοινό, καθώς εμφανίζεται πια πεπεισμένος πως κάτι περισσότερο υπάρχει από όσα μας λένε οι αισθήσεις μας…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

10
σχόλια
 1. avatar Τιμώροσ των πάντων

  Υπάρχουν αρκετοί που τα βίωσαν και λένέ την αλήθεια

 2. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  Μην κάνεις και εσύ το λάθος να πιστέψεις ότι όλα τελειώνουν στον τάφο. Ο Λόγος του Θεού ονομάζει ανόητο τον άνθρωπο που δεν έκανε καμία ετοιμασία για την αιωνιότητα και την σωτηρία της ψυχής του. Διάβασε το παρακάτω που εξηγεί πως θα γίνει η ανάσταση των νεκρών και η δίκαια κρίση τους με βάση πάντα τον Λόγο του Θεού την Αγία Γραφή. Καλό είναι σε τόσο σοβαρά θέματα να εμπιστευόμαστε το τι λέει ο Θεός στον Άγιο Λόγο Του και όχι τι λένε οι άνθρωποι, οι θρησκευτικές τους παραδόσεις ούτε τι λένε άνθρωποι που δεν γνωρίζουν , επειδή δεν πέθαναν ώστε να ξέρουν με σιγουριά τι υπάρχει από την άλλη πλευρά. Όμως υπάρχει κάποιος που πέθανε, έγινε νεκρός για 3 ημέρες και μετά αναστήθηκε και τώρα είναι ζωντανός και κάθεται στα δεξιά του Θεού Πατρός. Ο Ιησούς Χριστός δεν είπε θεωρίες ούτε πράγματα που τα φαντάστηκε αλλά την αλήθεια όπως την είδε και την ξέρει με απόλυτη βεβαιότητα. Αυτή ήταν η ζωή σου ! (Γι αυτούς που πιστεύουν ότι όλα τελειώνουν εδώ και όλα τελειώνουν με τον θάνατο του ανθρώπου. Ο Ιησούς Χριστός όμως και η Αγία Γραφή μας μιλάνε για μια άλλη πραγματικότητα που συναντάμε όταν φεύγουμε από αυτήν την ζωή που κατά την γνώμη μου κανένας άνθρωπος δεν θα έπρεπε να αγνοεί !)

  http://tinyurl.com/y8wuz6yw

 3. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  Θα ήθελα να πω την γνώμη μου για αυτό το θέμα. Για να απαντήσουμε αν υπάρχει κάτι μετά το θάνατο πρέπει πρώτα να αποδείξουμε με ισχυρές αποδείξεις και πειραματικό αποτέλεσμα πως έγινε ζωή από το μηδέν και πως έγινε ο πρώτος άνθρωπος. Αν δεν έχουμε πειστική απάντηση για την ύπαρξη του πρώτου ανθρώπου πως θα ξέρουμε το νόημα της ζωής του ανθρώπου, γιατί υπάρχει ο θάνατος και τέλος αν υπάρχει κάτι μετά το θάνατο ή ο ψυχρός τάφος είναι το τέλος του ανθρώπου! Πειστική απάντηση από που προερχομαστε η λεγόμενη επιστήμη δεν έχει δώσει ,η τουλάχιστον να μπορεί να το αποδείξει πειραματικά. Έτσι η μοναδική αξιόπιστη μαρτυρία που έχουμε είναι ο Λόγος του Θεού. Εκεί διαβάζουμε ότι τίποτα δεν έγινε στην τύχη ή από μόνο του. Κάθε τι σχεδιαστηκε μέχρι+την παραμικρή του λεπτομέρεια από έναν παντοδύναμο+γεμάτο αγάπη Θεό.Ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο για να του μοιάζει. Όμως τον άφησε ελεύθερο. Ο άνθρωπος έκανε κακή χρήση της ελευθερίας του (και συνεχίζει να κάνει). Με την αμαρτία ήρθε ο αποχωρισμός από τον Θεό που είναι η πηγή της ζωής+ έτσι ο μπήκε ο θάνατος στην ζωή μας. Όμως αυτό που έχασε ο πρώτος Αδάμ με την ανυπακοή του+την αμαρτία του ο δεύτερος Αδάμ (ένα από τα ονόματα του Ιησού Χριστού) το ξανακέρδισε πίσω με την υπακοή στο θέλημα του Θεού+την θυσία Του στο σταυρό του Γολγοθά. Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι η ζωή δεν τελειώνει με το θάνατο. Ο Ιησούς Χριστός μας διαβεβαίωσε ότι όλοι οι άνθρωποι θα αναστηθούν αλλά δεν θα πάνε όλοι στο ίδιο μέρος. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει την επιλογή του.

 4. avatar loukas 2017

  Μήπως στα φάρμακα που του έδιναν συμπεριλαμβάνονταν και παραισθησιογόνα ?

 5. avatar Γκιοζης Καρας

  Μπουρδες!
  Μας περιγραφει την περιοδο που ηταν στο νηπιαγωγειο.
  (Ζωγραφιες, λιμνουλες κλπ.)
  Στατιστικα, το 1/3 δεν θυμαται τιποτα,
  1/3 ειδε εφιαλτες και τερατα,
  και στο τελευταιο 1/3 ανηκει ο εικονιζομενος.
  Ποιο βιβλιο περι μεταθανατο ζωης θα αγοραζες?!

 6. avatar Το δήλωσε στη Βουλή!

  Υπάρχουν εξωγήινοι! Καβάλα σε UFO! Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Κούλη!

 7. avatar ΔΙΟΓΕΝΗΣ Λυτταιος

  Δεν υπαρχει κανενας θανατος !
  Πραγματικη Ουρανια (ΣΥΝ-ΠΑΝτικη) \'\'μουσικη\'\' ειναι μονον η ΖΩΗ !

 8. avatar Αρχίδαμος.

  Μεγάλος γιατρός, σπουδαγμένος στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, με ψυχική διαταραχή.

 9. avatar Ο Φρεσκοπεθαμένος.

  \'Έτσι όπως τα λέει ο γιατρός είναι εδώ τα πράγματα. Μέχρι και ΣΥΡΙΖΑ έχει εδώ για κυβέρνηση. ΄΄Ζωάρα΄΄ περνάμε όλοι, σας περιμένουμε!

  1. avatar ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ +10000000000!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει