Τη συνέλαβαν γιατί είχε γίνει σκιά στον σύντροφό της

Ακόμα και GPS είχε φυτέψει στο αμάξι του για να τον παρακολουθεί συνεχώς


ΚΟΣΜΟΣ
21:03
21/11/2017
Τη συνέλαβαν γιατί είχε γίνει σκιά στον σύντροφό της
loading

Η Erica Capps συνελήφθη πρόσφατα στη Φλόριντα των ΗΠΑ επειδή είχε γίνει στενός κορσές στον φίλο της.

Το θύμα ανέφερε πως η κοπέλα του εμφανιζόταν μαγικά μπροστά του σε μέρη που υποτίθεται δεν γνώριζε και λίγο μετά βρήκε έναν πομπό GPS στο αμάξι του!

Η Capps, μητέρα του 18 μηνών παιδιού του, εμφανίστηκε μυστηριωδώς στο σπίτι φίλου του τον Σεπτέμβριο, ειδοποιώντας τον να βγει έξω, όπως μεταδίδει το δίκτυο «News 6».

Όταν βγήκε εκείνος, αντιμετώπισε την οργή της ζηλιάρας συντρόφου του, η οποία θεωρούσε πως το σπίτι ανήκε σε γυναίκα. Την ερωμένη του φυσικά.

AP_960710097

Τον επόμενο μήνα το ίδιο ακριβώς σκηνικό εκτυλίχθηκε ξανά σε σπίτι άλλου φίλου. Ακόμα και στο εμπορικό κέντρο τον εντόπισε κάποια στιγμή, μην πιστεύοντας ότι είχε πάει μόνος για ψώνια.

Όταν έλαβε χώρα και τέταρτο παρόμοιο περιστατικό, ο άντρας κατάλαβε πως η κοπέλα του τον παρακολουθούσε. Έψαξε λοιπόν το αμάξι του και βρήκε μια συσκευή GPS κρυμμένη. Την ίδια μέρα πετάχτηκε μέχρι το γραφείου του σερίφη, όπου ανέφερε τα καθέκαστα.

Η Capps συνελήφθη και αφέθηκε λίγο αργότερα ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Τι περιοριστικούς όρους; Να μην έχει καμία επαφή με τον πρώην σύντροφό της!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει