Οι οδηγοί των εφαρμογών ταξί επιμένουν να επαναλαμβάνουν το όνομα των πελατών με το που θα μπουν εκείνοι στο όχημα, κι αυτό για να είναι σίγουροι.

Και θέλουν φυσικά να είναι σίγουροι για να μη βρεθούν σε άβολες καταστάσεις όπως ο συγκεκριμένος Αυστραλός.

Ο ταξιτζής της Uber του Σίδνεϊ λοιπόν Daniel Moore έλαβε μια κλήση από μια γυναίκα ονόματι Chelsea. Πήγε και την παρέλαβε και όλα έμοιαζαν μια χαρά. Επιβεβαίωσε μάλιστα δύο φορές πως ήταν η Chelsea και ξεκίνησαν.

Η κοπέλα είτε δεν άκουσε το όνομα που την καλούσε ο ταξιτζής, είτε δεν την ενδιέφερε (είτε την έλεγαν συμπτωματικά κι αυτή Chelsea), καθώς είχε άλλα στο μυαλό της.

fjgs

Σύντομα λοιπόν τον ρώτησε αν ψάχνει παρέα, καθώς όπως του είπε ήταν ιερόδουλη και εργαζόταν μάλιστα εκείνη την ώρα. Ο Daniel προσπάθησε να πάει αλλού την κουβέντα, η κοπέλα επέμενε ωστόσο ρωτώντας τον πια καθαρά αν ήθελε να κάνουν σεξ.

Εκείνος της απάντησε ευγενικά πως αυτό δεν θα χαροποιούσε τη σύντροφό του, όταν και άρχισε να ξεδιπλώνεται η πραγματική παρεξήγηση. Γιατί σταμάτησε τότε να την πάρει; Αν δεν ήθελε κάτι από αυτή;

«Τι θέλεις λοιπόν να κάνεις;», τον ρωτά σε κάποια φάση. «Έχεις πάνω σου λεφτά; Έχεις 10 δολάρια;». Όταν πήρε το μήνυμα πως αυτός ο πελάτης δεν ψάχνει κάτι, του είπε: «Λοιπόν, θα φύγω τώρα. Θα κατέβω και θα πάω από δω. Θα φύγω για να πάω να βγάλω μερικά λεφτά».

Αμφότεροι μπερδεμένοι για το τι είχε μόλις συμβεί, προσγειώθηκε μετά στην πραγματικότητα ο ταξιτζής όταν του τηλεφώνησε η πραγματική Chelsea ρωτώντας τον πού στο καλό είναι τόση ώρα!