Το δρομολόγιο της ζωής της έκανε μία γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϊ που πήρε το τραίνο με προορισμό νοσοκομείο του Μανχάταν αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει: το μωρό γεννήθηκε στο τραίνο με τη βοήθεια του μπαμπά του και όλων των υπόλοιπων επιβατών!

Η 31χρονη γυναίκα από την Ινδία είπε πως άρχισε να νιώθει πόνους και συσπάσεις αλλά δεν πήγε το μυαλό της στη γέννα καθώς δεν ήταν ακόμα η ώρα το μωρό να έρθει στον κόσμο. Γι’ αυτό άλλωστε η ίδια και ο σύζυγός της αποφάσισαν να μετακινηθούν με το τραίνο και όχι με το αυτοκίνητο, θεωρώντας πως… έχουν ακόμα χρόνο.

«Αλλά ο μικρός είχε άλλα σχέδια και ήρθε νωρίτερα», δήλωσε η γυναίκα κρατώντας το βρέφος στην αγκαλιά της.

Η μητέρα πλέον άρχισε να νιώθει πόνους κατά τη διάρκεια της διαδρομής, που γρήγορα δυνάμωσαν. Όταν ο σύζυγός της κοίταξε τι συμβαίνει το κεφάλι του μωρού είχε ήδη αρχίσει να βγαίνει!

Ο άνδρας είπε πως με τη βοήθεια μιας άλλης επιβάτιδας έφερε το μωρό στον κόσμο. Οι υπόλοιποι επιβάτες έδιναν κουράγιο κατά τη διάρκεια του τοκετού ενώ ένα μικρό κορίτσι πρόσφερε τη ζακέτα του για να τυλιχτεί το μωρό.

Οι υπεύθυνοι του τραίνου το μετέτρεψαν σε… ταχεία προσπερνώντας τις περισσότερες στάσεις για να φτάσουν το ταχύτερο δυνατό στο Μανχάταν. Στον τελευταίο σταθμό είχε ήδη ειδοποιηθεί και περίμενε ασθενοφόρο που μετέφερε την οικογένεια στο νοσοκομείο.