delamagen.gr
Από τον συρφετό των γυναικών που εμφανίστηκαν το 2011 στη showbiz, αυτές που ακολουθούν, έγιναν δεκτές από τον ανδρικό κυρίως πληθυσμό μετά πολλών επαίνων.

Το τοπ 10 γυναικείων εμφανίσεων για τη χρονιά που πέρασε:

Elizabeth Olsen

Η 22χρονη Elizabeth κατάφερε την προηγούμενη χρονιά να ανατρέψει από τον θρόνο τους τις σούπερ διάσημες (και μεγαλύτερες) αδερφές της, Mary-Kate και Ashley, και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Jamie Chung

Η πρώην παίκτρια reality βρήκε τον δρόμο της προς το Hollywood το 2011 με συμμετοχές σε πολλές ταινίες, ανάμεσα στις οποίες βέβαια και το περιβόητο «The Hangover: Part II». Είναι σίγουρο ότι τα προσόντα της Jamie θα την πάνε κι άλλο μπροστά το 2012…

Anais Mali

Το μοντέλο από τη Γαλλία έχει περπατήσει χιλιόμετρα πασαρέλας, ήταν ωστόσο το 2011 που προστέθηκε στο δυναμικό του λατρεμένου και πολυαγαπημένου Victoria’s Secret Fashion Show!

Hannah Simone

Όσο κι αν το νέο κορίτσι («New Girl») του Fox είναι η Zooey Deschanel, δεν είναι μυστικό ότι παρακολουθούμε τη σειρά μόνο για τη Hannah Simone…

Jemima Kirke

Δεν θεωρεί τον εαυτό της ηθοποιό, όλοι οι άντρες είναι ωστόσο πολύ χαρούμενοι που την έπεισαν να κατέβει στον στίβο της ηθοποιίας! Κι αν το 2011 έκανε το πρώτο της «μπαμ», ας περιμένουμε και το ’12 που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του HBO «Girls».

Zoe Kravitz

Είναι γνωστό ότι η Zoe Kravitz έχει κάποια καλά γονίδια, δεν είχε γίνει ωστόσο αντιληπτό πόσο καλά ήταν αυτά τα γονίδια μέχρι το 2011, όταν και εμφανίστηκε στο νέο «X-Men: First Class»!

Arizona Muse

Τα έντονα χαρακτηριστικά της δεν είναι για κάθε γούστο, ομολογουμένως, είναι ωστόσο το πρόσωπο που μας έκανε να ρίχνουμε κλεφτές ματιές στη Vogue…

Ruby Aldridge

Μπορεί να μην είναι τόσο διάσημη όσο η αδελφή της Lily, μοντέλο της Victoria’s Secret, ωστόσο ήταν το φρέσκο πρόσωπό της και τα απίστευτα χείλη της που στοίχειωσαν πασαρέλες, διαφημίσεις και καταλόγους καθ’ όλη την προηγούμενη χρονιά.

Janelle Monae

Η τραγουδίστρια της R&B/Soul είναι που τράβηξε τα βλέμματά στα Grammy του 2011 και δεν έχουμε κοιτάξει αλλού έκτοτε…

Jessie J

Ντεμπούταρε το 2011 με το πρώτο της album «Who You Are», δεν την προσέξαμε ωστόσο αρκετά εξαρχής. Όχι τουλάχιστον πριν εκδηλώσει δημόσια τις αμφισεξουαλικές της προτιμήσεις! Αυτές είναι οι pop star της καρδιάς μας…

Περισσότερα θέματα για τον άντρα στο delamagen.gr