Το Instagram είναι το κατεξοχήν κοινωνικό δίκτυο το οποίο τα μοντέλα παγκοσμίως φωτογραφίζονται ώστε να προωθήσουν την δουλειά τους και να φτιάξουν την καριέρα τους. Ο λόγος για την 21χρονη Cloe Jordan η οποία ισχυρίζεται πως μία από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στο λογαριασμό της, της έσωσε την ζωή.

Όπως ανέφερε το Indy100 του Independent το νεαρό μοντέλο, πριν από κάποιους μήνες αγνόησε αρχικά μια κρεατολιά που είχε βγάλει στο στομάχι της, παρότι αυτή άλλαζε χρώμα και μέγεθος.

mnttk3

Κάποια στιγμή, αποφάσισε οι φωτογραφίες που τραβούσε για να ανεβάζει στο δίκτυο να μην κρύβουν την κρεατοελιά. Αυτή της η κίνηση φαίνεται πως της έσωσε την ζωή καθώς πολλοί followers την προέτρεψαν να κοιτάξει άμεσα σε έναν γιατρό την κρεατοελιά. Εκείνη το έκανε και με έκπληξη έμαθε πως πάσχει από μελάνωμα. Σε πρώιμο στάδιο ωστόσο μιας και έκανε επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία.

Μάλιστα το μοντέλο πήρε την απόφαση να μοιραστεί τις ουλές μετά την επέμβαση ώστε να ευαισθητοποιήσει και άλλους ανθρώπους για να κάνουν προληπτικούς ελέγχους στις ελιές του σώματός τους και να μην το αμελούν.

mnttk2