Αυτή είναι η στιγμή κατά την οποία ένας πατέρας γελάει με το παιδί του ηλικίας 10 μηνών στο οποίο δίνει να πιει από ένα μπουκάλι μπίρα.

Το βίντεο που έχει τραβηχτεί από κινητό ξεκινάει με ένα παιδί που κάθεται στο πάτωμα ένα σπίτι στην επαρχία Chennai, στη νοτειοανατολική Ινδία. Μετά από λίγο, ο πατέρας του κάθεται στο πάτωμα κρατώντας δύο φιάλες, κοιτάει την μητέρα του παιδιού, η οποία μαγνητοσκοπεί το βίντεο και χαμογελάει.

xiik2

Αρχικά προσποιείται ότι δίνει στο παιδί μπίρα αλλά στην πραγματικότητα το μπουκάλι είναι σφραγισμένο. Στη συνέχεια ανοίγει το καπάκι πριν ακουμπήσει το μπουκάλι στο στόμα του παιδιού. Παράλληλα στο βίντεο φαίνεται ένα ακόμη καφέ μπουκάλι από το οποίο προσπαθεί κάποια στιγμή να πιει από μόνο του το μικρό παιδάκι χωρίς βέβαια κανείς να προσπαθεί να το εμποδίσει.

xiik3

Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για αγόρι ή για κορίτσι ενώ είναι άγνωστη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η ταυτότητα των γονιών του. Δεν έχει γίνει γνωστό επίσης αν έχει εμπλακεί στο θέμα η αστυνομία και αν διερευνάται το περιστατικό. Το βίντεο κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα στα κοινωνικά δίκτυα και εξαπλώθηκε όχι μόνο στην Ινδία αλλά και σε άλλες χώρες κυρίως μέσω του Facebook.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές από τους χρήστες που σχολιάζουν ότι η κίνηση αυτού του πατέρα είναι απαράδεκτη και θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού του.