Η ιορδανική δικαιοσύνη απέρριψε το αίτημα έκδοσης στη Γαλλία δύο υπόπτων ως δραστών της επίθεσης κατά του εβραϊκού εστιατορίου της Ρυ ντε Ροζιέ, στο 1982 στο Παρίσι, κατά την οποία σκοτώθηκαν έξι άνθρωποι, έγινε γνωστό από δικαστικές πηγές στο Αμμάν.

Η έκδοση του θεωρούμενου ως εγκεφάλου της τρομοκρατικής επίθεσης, του παλαιστινιακής καταγωγής Ιορδανού Σουχάιρ Μουχάμεντ Χάσαν Χαλίντ αλ-Αμπάσι, απορρίφθηκε διότι η συμφωνία ανάμεσα στη Γαλλία και την Ιορδανία δεν είχε τεθεί σε ισχύ όταν ο ύποπτος είχε προσαχθεί ενώπιον της ιορδανικής δικαιοσύνης.

Η συμφωνία υπογράφηκε το 2011 και δεν ετέθη σε ισχύ παρά τον Ιούλιο 2015, ενώ ο Αμπάσι είχε συλληφθεί την 1η Ιουνίου και στη συνέχεια απελευθερώθηκε με εγγύηση.

Η Ιορδανία δεν προτίθεται να εκδώσει ούτε τον δεύτερο ύποπτο, τον Νιζάρ Ταουφίκλ Μούσα Χαμάντα, εξαιτίας της παραγραφής των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται, σύμφωνα με την απόφαση της ιορδανικής δικαιοσύνης.

Η επίθεση εναντίον του εστιατορίου Jo Goldenberg στην εβραϊκή συνοικία του Μαρέ στο Παρίσι, στις 9 Αυγούστου 1982, με 6 νεκρούς και 22 τραυματίες είχε αποδοθεί στην παλαιστινιακή οργάνωση Φάταχ-Επαναστατικό Συμβούλιο του Αμπού Νιντάλ, ο οποίος πέθανε το 2002 υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Οι ύποπτοι ως δράστες ταυτοποιήθηκαν με βάση ανώνυμες πληροφορίες και θεωρείται ότι ανήκαν στην οργάνωση του Αμπού Νιντάλ.

Εκτός των δύο υπόπτων που βρίσκονται στην Ιορδανία, η Γαλλία εξέδωσε τον Φεβρουάριο 2015 εντάλματα σύλληψης κατά δύο ακόμη ατόμων που θεωρείται ότι ανήκαν στην ομάδα κρούσης που πραγματοποίησε την επίθεση. Ο ένας βρίσκεται στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Δυτική Όχθη και ο άλλος στη Νορβηγία.