Εργαζόμενος τιμωρήθηκε… για ένα κουτάκι μπύρας

Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο... πονηρή


ΚΟΣΜΟΣ
23:25
12/06/2015
Εργαζόμενος τιμωρήθηκε... για ένα κουτάκι μπύρας
loading

Το να δουλεύει κανείς στις υπηρεσίες πελατών είναι αρκετό για να τον ρίξει στο ποτό, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μία εταιρεία έπιασε στα πράσα έναν υπάλληλο με ένα κουτάκι από μπύρα κάτω από το γραφείο του.

Όμως, όποιος επιχειρούσε να σηκώσει το καπάκι του κουτιού ανακάλυπτε ότι το μυστικό για να βγάλει την ημέρα δεν ήταν το αλκοόλ, αλλά ένα βίτσιο, εντελώς διαφορετικό.

Ο Ρον, το επώνυμο του οποίου δεν έγινε γνωστό, τιμωρήθηκε επειδή έπινε εν ώρα εργασίας, ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε μετά, το συγκεκριμένο ποτό δεν παραβίαζε κανένα κανόνα της εταιρείας, εκτός κι αν απαγορεύονται τα σεξουαλικά βοηθήματα...

Στις φωτογραφίες φαίνεται το κουτάκι μπύρας που μετατρέπεται σε σεξουαλικό βοήθημα, αλλά και το επίσημο χαρτί για τις κατηγορίες κατά του εργαζομένου.

drft3Ο υπάλληλος είναι σε επιτήρηση από τη στιγμή που βρέθηκε το κουτάκι κάτω από το γραφείο του, ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το κουτάκι ήταν ένα δώρο που του έστειλε ο παππούς του από την Κίνα και είχε ξεχάσει και την ύπαρξή του.

Βέβαια, αν το αφεντικό του είχε ανοίξει το κουτάκι πριν τον βάλει σε επιτήρηση, θα έβλεπε ότι επρόκειτο για ένα από τα δημοφιλέστερα σεξουαλικά παιχνίδια για άντρες.

drft2

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει