Ένα ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο πριν από 10 χρόνια και πλέον μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι και κάνουν τα πάντα σαν να παραμένουν παντρεμένοι, με εξαίρεση το σεξ, αφού δεν υπάρχουν ερωτικά συναισθήματα.

Η 53χρονη Lorna και ο 49χρονος Andrew Watkinson από τη Βρετανία γνωρίστηκαν σε μια παμπ το 2004 και παντρεύτηκαν μετά από σχεδόν ένα χρόνο. Το 2008 απέκτησαν την κόρη τους Francesca, ενώ ο άνδρας που εργαζόταν ως σεφ, εγκατέλειψε τη δουλειά του για να ασχοληθεί με την ανατροφή του παιδιού.

Εντούτοις, μετά από δύο χρόνια ξέσπασαν σοβαροί καβγάδες στο ζευγάρι, καθώς η γυναίκα εργαζόταν για να φέρει λεφτά στο σπίτι, ενώ ο άντρας όλη τη μέρα παρέμενε μέσα για τις ανάγκες της μικρής.

«Τσακωνόμασταν από το φαγητό που θα φάει το παιδί, μέχρι ποιος πρέπει να πετάξει τα σκουπίδια. Ήταν ανυπόφορο», είπε η Lorna, με βάση την The Sun. Έτσι, πήγαν σε σύμβουλο γάμου, αλλά δεν βρήκαν άκρη και τελικά χώρισαν.

Today is exactly 10 years since I left P&G and started my own business.I have learnt so much about myself during that…

Posted by Lorna Watkinson on Tuesday, November 1, 2022

Ο άντρας λοιπόν ξεκίνησε να επισκέπτεται τακτικά την πρώην του για να δει το παιδί και έγιναν φίλοι με την πάροδο του χρόνου. Όταν επιβλήθηκε το lockdown για τον κορονοϊό στη Βρετανία, η 53χρονη αποφάσισε να φέρει τον πρώην στο σπίτι, ώστε να βλέπει το παιδί, αφού απαγορευόντουσαν οι μετακινήσεις.

«Μεταξύ μας ήμασταν καλά, παρότι είχαμε χωρίσει και δεν ήθελα η Francesca να μη βλέπει τον πατέρα της για καιρό. Εξάλλου, έχω μεγάλο σπίτι και δεν θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα με την άνεση», είπε η γυναίκα.

Πλέον, το πρώην ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη και κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο, αλλά σε διαφορετικά κρεβάτια. Μαγειρεύουν ο ένας στον άλλον, μοιράζονται τα προβλήματα τους, αλλά δεν κάνουν σεξ και έχουν συμφωνήσει ότι τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν, αν γνωρίσουν κάποιον άλλον.