Με παρά πολύ άσχημο τρόπο χώρισε μια γυναίκα με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, καθώς εκείνος πήρε το αμάξι της με πρόσχημα ότι πάει για ψώνια και τελικά δεν επέστρεψε ποτέ πίσω στο σπίτι.

Η Lynze σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok περιέγραψε το άδοξο τέλος της σχέσης της και σύμφωνα με την The Sun ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν προϊδεάζει για ότι θα ακολουθούσε.

«Πριν από ενάμιση χρόνο, ζήτησε να πάρει το αμάξι μου για να πάει να αγοράσει ρούχα για έναν γάμο που θα πηγαίναμε», είπε και πρόσθεσε ότι «μου έδωσε ένα φιλί για αντίο και πήρε το αμάξι μου, επειδή δεν έχει δικό του».

Στη συνέχεια περίμενε να επιστρέψει, όμως όσο η ώρα περνούσε, δεν είχε σημεία ζωής.

«Περνάει μία ώρα, οκ, περνάει μιάμιση ώρα και λες “εντάξει, έφυγε για λίγο και θέλει τον χρόνο του”. Περνάει ένα δίωρο όμως, χωρίς κάποιο σημάδι του και ανησυχείς», είπε η Lynze.

Τελικά, έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό που ανέφερε: «Συγγνώμη που φεύγω έτσι. Απλώς δεν ήθελα καυγά ή μια μεγάλη συζήτηση. Άφησα το αυτοκίνητό σου στο QuickChek και έβαλα τα κλειδιά σου στο πορτμπαγκάζ σου».

Η Lynze προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον σύντροφο της, όμως εκείνος έφυγε από την πόλη, ενώ άλλαξε και αριθμό τηλεφώνου και πλέον δεν γνωρίζει πού βρίσκεται, ούτε και τον λόγο που χώρισαν.

Αρκετοί χρήστες του TikTok λοιπόν συμπαραστάθηκαν στη γυναίκα, ενώ ορισμένοι αποκάλυψαν αντίστοιχες ιστορίες που βίωσαν οι ίδιοι ή το στενό τους περιβάλλον.