Ένα μοντέλο από την Καλιφόρνια που έχασε ολόκληρο το άνω χείλος της έπειτα από βίαιη επίθεση πίτμπουλ που ανήκε σε συγγενή της, μίλησε για την περιπέτειά της, αλλά και την αλλαγή των απόψεών της σχετικά με την ομορφιά.

Η Μπρούκλιν Κούρι, 24 ετών, έχει υποστεί πολλές χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο μετά την επίθεση που έγινε τον Νοέμβριο του 2020 κατά την οποία όχι μόνο έχασε το άνω χείλος της, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά και στη μύτη. Το κόστος αυτών των επεμβάσεων υπολογίζεται στις 400.000 δολάρια.

Η γυναίκα, τώρα, υποστηρίζει πως παρόλο που οι γιατροί έχουν καταφέρει να βελτιώσουν την εμφάνισή της δεν ενδιαφέρεται να φτάσει το τέλειο ώστε να φαίνεται πολύ όμορφη. «Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, όσοι βρίσκονται στη ζωή μου για κάποιο λόγο με βοήθησαν να κατανοήσω πως στη ζωή υπάρχει πολλή περισσότερη ομορφιά από αυτή που βλέπει το μάτι», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America» του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ABC.

Πλέον, καθώς έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια από την επίθεση, η γυναίκα, που επίσης είναι επαγγελματίας skater, ανέφερε πως έχει μάθει «να αγαπάει την ίδια», ανεξαρτήτως με την εικόνα του ειδώλου που βλέπει στον καθρέφτη.

Η επίθεση

Αναφερόμενη στην επίθεση τόνισε πως κράτησε για περίπου 30 δευτερόλεπτα και το πίτμπουλ δεν σταμάτησε να τη δαγκώνει «λες και ήμουν κάποιο παιχνίδι του». Πρόσθεσε πως δεν αντιλήφθηκε το εύρος των τραυμάτων της μέχρι που κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και είπε πως «έμοιαζε με σκελετό». Όλα αυτά λίγο πριν αρχίσει γύρισμα για διαφημιστικό.

Οι γιατροί πήραν δέρμα από τον καρπό της για να μπορέσουν να βελτιώσουν την εμφάνισή της. «Αρχικά, με χαρακτήρισαν ως καλλιτεχνικό πρότζεκτ για το πώς θα διαχειρίζονταν την περίπτωσή μου προκειμένου να φτιάξει το άνω χείλος», τόνισε και ανέφερε πως έπειτα διόρθωσαν τη ζημιά που είχε προκληθεί και στη μύτη της.

Για την περιπέτειά της μίλησε και στον λογαριασμό της στο TikTok σε πρόσφατο βίντεο. «Η ζωή είναι όμορφη. Ορισμένα πράγματα συμβαίνουν και δεν πρόκειται να καταλάβουμε ποτέ το γιατί, αλλά πάντοτε πρέπει να θυμόμαστε να κοιτάζουμε την κάθε μέρα διαφορετικά», πρόσθεσε.