Η Αντζελίνα Τζολί, αν εξαιρέσουμε κάποιους ρόλους της, όπως αυτός που της χάρισε το Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου το 2000 για την ταινία «Girl Interrupted», ήταν πάντοτε μελαχρινή. Η 25χρονη τότε Αντζελίνα είχε υιοθετήσει για τις ανάγκες του ρόλου ένα κατάξανθο χρώμα μαλλιών με baby bangs.

Στη συνέχεια την ξαναείδαμε με διάφορες αποχρώσεις του ξανθού στα μαλλιά της στις ταινίες «Gone in Sixty Seconds», «By the Sea» και «Eternals», ωστόσο στην πραγματική της ζωή επέμενε στις αποχρώσεις του καστανού, είτε αυτό ήταν πιο ανοικτό είτε πιο σκούρο.

Από τα μέσα του 2023 όμως, η ηθοποιός ξεκίνησε σταδιακά να ξανοίγει τα μαλλιά της και στην τελευταία της εμφάνιση, στην πρεμιέρα του «The Outsiders» στο Broadway, φωτογραφήθηκε με μια ανοιχτή και καστανόξανθη πλέον απόχρωση, το γνωστό «μελί» χρώμα, όπως συνήθιζαν να το ζητούν παλιότερα οι μητέρες μας στην κομμώτριά τους.

Η Αντζελίνα Τζολί, στα 49 της πλέον χρόνια σήμερα, άνοιξε τα μαλλιά της κυρίως στις άκρες τους και συνδύασε το νέο της look με ένα μάξι σατέν φόρεμα σε χρυσό χρώμα και μια κάπα σε καμηλό απόχρωση, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με oversize σκουλαρίκια, καθώς τα statement κοσμήματα είναι μεγάλη τάση φέτος.

Η κολακευτική απόχρωση του μελιού

Το χρώμα του μελιού είναι ένα πολύ ζεστό και σκούρο ξανθό με λίγο καστανό. Ή ένα θερμό και πάρα πολύ ανοιχτό καστανό με λίγο ξανθό. Πείτε το όπως θέλετε, πάντως είναι μία απόχρωση που διατηρεί τα πλεονεκτήματα και των δυο χρωμάτων. Είναι η ενδιάμεση λύση για όσες θέλουν να έχουν ανοιχτόχρωμα μαλλιά μεν, αλλά όχι τόσο όσο τα ξανθά ή για όσες προτιμούν τα σκουρόχρωμα μαλλιά, αλλά όχι όσο τα καστανά. Αποτελεί τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ξανθιά και τη μελαχρινή. Είναι ένα χρώμα που ήταν πολύ δημοφιλές τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 και απευθύνεται σε γυναίκες που τους αρέσουν τα παιχνιδίσματα των χρωμάτων στα μαλλιά τους.