Η Ελληνίδα σχεδιάστρια πρόσθεσε άλλη μία A-class celebritity στη μεγάλη λίστα με όσες έχουν επιλέξει να φορέσουν μία δημιουργία της. Αυτή τη φορά είναι η Zendaya που ντύθηκε με ένα φόρεμα της Celia Kritharioti, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας, «Challengers». Στο promo tour που πραγματοποιεί η διάσημη ηθοποιός, ο στιλίστας της, Law Roach, επιλέγει ρούχα είτε vintage (την είδαμε με Vivienne Westwood και Ralph Lauren από συλλογές των ’90s) είτε με επιρροές από το στιλ του τένις, καθώς αυτό είναι και το θέμα της ταινίας.

Όσον αφορά στο φόρεμα της Celia Kritharioti, πρόκειται για μια μάξι δημιουργία με σούρες και βαθύ ντεκολτέ που φθάνει μέχρι τον αφαλό, σε έντονο fluo lime χρώμα. Το παιχνιδιάρικο στοιχείο το φορέματος είναι πως το ντεκολτέ του καταλήγει σε ένα δέσιμο που έχει το σχήμα μια μπάλας τένις.

H Ελληνίδα σχεδιάστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρουσιάζοντας την εμφάνιση της Zendaya: «Game, set, match! Είμαι τόσο χαρούμενη που βλέπω την αγαπημένη μου Zendaya με το φόρεμα τένις Celia Kritharioti Couture με βαθύ ντεκολτέ για το afterparty της επερχόμενης ταινίας της “The Challengers”. Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με τον αγαπημένο μου Luxurylaw που με προσκάλεσε στο Παρίσι για τις δοκιμές».

Instagram @luxurylaw