H Zendaya πραγματοποιεί περιοδεία για την προώθηση της ταινίας «Challengers» στην οποία πρωταγωνιστεί και υποδύεται μια νεαρή πρωταθλήτρια του τένις που εξαιτίας ενός τραυματισμού χάνει τον προσανατολισμό της.

Όλες οι εμφανίσεις που έκανε στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προώθησης ήταν μία και μία, αφού τόσο το ενδυματολογικό κομμάτι όσο και τα beauty looks της είναι προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Στο Λονδίνο έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με μάξι βραδινό φόρεμα στην πρεμιέρα της ταινίας, ενώ σε ένα photocall που πραγματοποιήθηκε σε δεύτερο χρόνο, πόζαρε με θέα τη βρετανική πρωτεύουσα φορώντας ένα vintage σύνολο με την υπογραφή της Vivienne Westwood.

O στυλίστας της, Law Roach, έδωσε μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram τις λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη εμφάνιση και επιβεβαίωσε πως καλά θυμόμαστε, πρόκειται για μια δημιουργία της Vivienne Westwood από τη συλλογή της «Café Society» για την άνοιξη-καλοκαίρι του 1994. Τότε, το σύνολο είχε φορέσει το super model Nadja Auermann.

Το άλλοτε μακρυμάνικο σακάκι έχει μετατραπεί πλέον σε αμάνικο γιλέκο, το οποίο έχει κόκκινες, λευκές και μπλε κάθετες ρίγες. H ασορτί μίνι φούστα διαθέτει στο πίσω μέρος μια σύνθεση από λευκά φτερά, η οποία και κάνει τη διαφορά.