Αν ανήκετε στις ρομαντικές ψυχές που αγαπούν το χρώμα του ηλιοβασιλέματος, με τόνους του ροζ, του κόκκινου και του πορτοκαλί, τότε το ροδακινί είναι για εσάς. Από τη στιγμή που η γλυκιά απόχρωση του ροδάκινου ανακηρύχθηκε ως χρώμα του 2024, το βλέπουμε παντού, από το μακιγιάζ με το peachy glam makeup έως τη διακόσμηση του σπιτιού με το peach fuzz.

Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε πώς μπορούμε να βάλουμε το ροδακινί και στις εμφανίσεις μας. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Pinterest, θα καταλάβετε πως δεν είναι καθόλου δεσμευτικό χρώμα. Μάλιστα, η χρωματική παλέτα της συγκεκριμένης απόχρωσης ταιριάζει απόλυτα με παστέλ χρώματα αλλά και φούξια, κόκκινο ή μπλε. Επιπλέον, το ροδακινί ταιριάζει τέλεια με το μαύρο και το λευκό, ωστόσο καλύτερα να μην το συνδυάσετε με γκρι, καθώς οι τόνοι τους δεν δένουν τόσο.

Αν ψάχνετε κάτι να σας φωτίσει, εμείς βρήκαμε 6 υπέροχα ροδακινί κομμάτια που αξίζει να αγοράσετε.

Ροδακινί tops

Τα ροδακινί tops είναι ιδανικά για layering, καθώς μπορείτε να τα φορέσετε πάνω από λευκό T-shirt ή πουκάμισο. Ταιριάζουν φανταστικά με αποχρώσεις όπως ροζ, σάπιο μήλο και λευκό.

GANT πουλόβερ, 139€

GUESS μπλούζα φούτερ, 69,90€

Ροδακινί παντελόνια

Αν έχετε σωματότυπο «μήλο», τότε πρέπει να αναδείξετε τα πόδια σας. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το πετύχετε αυτό, από το να διαλέξετε χρωματιστά παντελόνια. Φέτος κάντε τη διαφορά και φορέστε ροδακινί παντελόνι, ενώ στα υπόλοιπα κομμάτια του look επιλέξτε κάποιο neutral χρώμα, όπως μαύρο ή λευκό.

HUGO παντελόνι, 109,90€ (με έκπτωση)

Comma regular παντελόνι με τσάκιση, 99,90€

Ροδακινί φορέματα

Για τις επίσημες εμφανίσεις σας ή αν είστε καλεσμένη σε κάποιον γάμο, σας προτείνουμε να λάμψετε με ένα ροδακινί φόρεμα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, μπορείτε να επιλέξετε τσάντα σε nude τόνους, ενώ μην φοβηθείτε να το ταιριάξετε με χρωματιστά παπούτσια, όπως χρυσά ή κίτρινα.

Patrizia Pepe φόρεμα, 149,90€ (με έκπτωση)

Bardot φόρεμα, 81,99€ (με έκπτωση)