Άνεση και στιλ όλη μέρα. Ο πολυπόθητος συνδυασμός που όλες μας αναζητούμε προκειμένου να νιώθουμε όμορφα κάθε στιγμή. Ειδικά το καλοκαίρι η ανάγκη για πρακτικά αλλά και μοντέρνα outfits είναι ακόμη πιο επιτακτική, αφού οι καλοκαιρινές ημέρες ξεκινούν με μία πρωινή βόλτα για καφέ, στη συνέχεια μας βρίσκουν σε κάποια παραλία και καταλήγουν για ένα χαλαρό κοκτέιλ σε κάποιο νησιώτικο μπαράκι.

Οπότε, η ανάγκη για ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπους από το πρωί μέχρι το βράδυ, ώστε να καλύπτουν διάφορες περιστάσεις (περίπατος, μπάνιο, βραδινή έξοδος, κτλ.) είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητή. Αν προσθέσουμε στην εξίσωση ότι θέλουμε τα συγκεκριμένα κομμάτια να έχουν και κάτι από ΕΜΑΣ και να εκφράζουν απόλυτα το προσωπικό μας καλοκαιρινό look τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα… ή και όχι;

Αυτό το καλοκαίρι, η Triumph κάνει τα πράγματα πολύ απλά για όλες μας!

Φέτος, είμαστε έτοιμες να απολαύσουμε κάθε καλοκαιρινή στιγμή με τη νέα υπέροχη συλλογή μαγιό της Triumph SS23! Είτε χαλαρώνουμε στην πισίνα, είτε πηγαίνουμε στην παραλία, η Triumph μας καλύπτει απόλυτα μέσα από τη νέα εκπληκτική γκάμα μαγιό και μας βοηθάει να δημιουργήσουμε το δικό μας μοναδικό καλοκαιρινό look. Από ζωηρά prints που εμπνέονται από τη σύγχρονη, αφηρημένη τέχνη, μέχρι τη super smart σειρά εσωρούχων Flex Smart, είμαστε πανέτοιμες για άπειρα mix & match για outfits που αγκαλιάζουν την ατομικότητα μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και ταυτόχρονα κομψά!

Για τις θαυμάστριες της ευελιξίας που θέλουμε κάθε κομμάτι που φοράμε να προσαρμόζεται στις κινήσεις του σώματός μας και να το νιώθουμε σαν να φτιάχτηκε ειδικά για εμάς, η Triumph Flex Smart Summer είναι η ιδανική επιλογή! Επιπλέον, ολόκληρη η συλλογή έχει δημιουργηθεί από 100% ανακυκλωμένα υφάσματα, προσφέροντας έτσι την επιλογή για μια πιο βιώσιμη, πιο φιλική στο περιβάλλον μόδα.

Για όσες από εμάς που επιθυμούν παιχνιδιάρικα prints και τολμηρά, ζωηρά χρώματα, τότε οι συνδυασμοί των σχεδίων της Triumph σε συνεργασία με τη Wildehouse πρόσθεσαν στη νέα σειρά με μαγιό Flex Smart Summer δυναμικά prints που θα αποτελέσουν τα ιδανικά κομμάτια για την παραλία, αλλά και τα μπαράκια της πόλης. Εντυπωσιακά κομμάτια που κολακεύουν κάθε σωματότυπο, αλλά και δυναμικά prints πάνω σε σορτς σε κόκκινες και navy αποχρώσεις, για άκρως καλοκαιρινές stylish εμφανίσεις.

Κάθε κομμάτι της συλλογής Triumph SS23 μπορεί να συνδυαστεί με τη σειρά MyWear Beach. Εμπριμέ pareos, maxi dresses, shorts αλλά και boyfriend tunics, φοριούνται πάνω από μαγιό αλλά και από εσώρουχα και σε συντροφεύουν all summer long, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Η συλλογή Summer Allure αγκαλιάζει τις φυσικές καμπύλες του σώματος μας με μοτίβα φύλλων. Ενώ, η συλλογή Summer Fizz μας βοηθάει να τραβήξουμε τα βλέμματα με σχέδια με ρίγες και tie-dye εφέ. Και οι δυο συλλογές είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένα υφάσματα σε υπέροχες αποχρώσεις που συνδυάζονται τέλεια και με άλλα κομμάτια της συλλογής beachwear.

Και οι προτάσεις δεν τελειώνουν εδώ! Όρεξη να έχετε… για καλοκαίρι, για μόδα και δημιουργικότητα!

Γνωρίστε τη νέα συλλογή που είναι αφιερωμένη στην ατομικότητα και στην αυτό-έκφραση, πειραματιστείτε με τα άπειρα mix & match και βγάλτε προς τα έξω το «μέσα» σας!

Δημιουργήστε τη δική σας μοναδική καλοκαιρινή εμφάνιση με τη νέα συλλογή μαγιό της Triumph.

triumph.com

triumpheshop.gr

facebook

youtube