Η νέα collection SS21 του ελληνικού, beachwear brand “Salty Minds”, ονομάζεται LE SOLEIL και αντλεί την έμπνευσή της από το πιο μυστηριώδη και συναρπαστικό άστρο του ουρανού, τον Ήλιο.

Η συλλογή LE SOLEIL, ξεχειλίζει από θετική ενέργεια και φως, και σας μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου ο ήλιος λάμπει όλο το χρόνο.

Όπως μαρτυρά και το ίδιο το όνομα, «Le Soleil» στα γαλλικά σημαίνει Ήλιος και η συλλογή αποτελείται από μοναδικά χρωματιστά πλεκτά bikini και εντυπωσιακά ολόσωμα μαγιό, που αποπνέουν δυναμικότητα και απεικονίζουν την αυθεντική ελευθερία της ζωής.

Οι πολύχρωμοι συνδυασμοί του μοναδικού χειροποίητου πλεκτού/crochet του brand, έρχονται σε απόλυτη χρωματική αρμονία με τα ρομαντικά pastels, τα γήινα nudes και τα σαγηνευτικά prints, δίνοντας ένα τολμηρό mix & match αποτέλεσμα.

Στην συλλογή SS21, προστίθενται φέτος και μοναδικά beachwear ρούχα που θα σας ξετρελάνουν, φτιαγμένα στο χέρι δημιουργούν την τέλεια ισορροπία με το maximal ύφος των μαγιό. Συνδεδεμένα με τον ήλιο, την απόδραση, και το καλοκαίρι, τα Salty Minds μαγιό απευθύνoνται σε γυναίκες που αναζητούν τις πιο στιλάτες επιλογές στην παραλία και θέλουν να νιώθουν ξεχωριστές σε κάθε τους εμφάνιση!

Εδώ, κάθε μέρα είναι καλοκαίρι!