Το χρώμα που έχετε επιλέξει για το παιδικό δωμάτιο είναι έντονο ροζ ή ένα πιο τολμηρό μείγμα από μπλε ναυτικό και πορτοκάλι;

Αν πάντως ακόμα δεν έχετε καταλήξει για το χρώμα που θα βάψετε το παιδικό δωμάτιο να σας πούμε ότι οι επιλογές είναι πολλές. Διαβάστε παρακάτω τι φανερώνει η επιλογή του χρώματος για την προσωπικότητα σας!

Πράσινο

Τι λέει για εσάς: Το πράσινο δείχνει ότι ψάχνετε την αρμονία στη ζωή σας. «Αν επιλέξετε το πράσινο σημαίνει ότι έχετε έντονα οικολογικά αισθήματα και είστε ένας καλός παρατηρητής και ακροατής», λέει η Μαρία Killam, διακοσμήτρια και blogger.

Πώς να το κάνετε chic:
Για το παιδικό δωμάτιο είναι προτιμότερες οι πιο μαλακές αποχρώσεις του πράσινου, όπως αυτό του φασκόμηλου ή εκείνο του δάσους. Η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Alessia Corpino, προτείνει μια ακόμα πιο λαμπερή απόχρωση του πράσινου, αυτήν του πράσινου μήλου!

Μπλε

Τι λέει για εσάς: Το ήρεμο μπλε είναι μια δημοφιλής επιλογή από εκείνους που δεν τους αρέσει να ρισκάρουν και προτιμούν την ασφάλεια. «Αν επιλέξετε το μπλε σημαίνει ότι είστε συντηρητική» λέει η Killam.

Πώς να το κάνετε chic: Η σύμβουλος χρωμάτων της ColorExpert.com Leatrice Eiseman θεωρεί πως το μπλε είναι η τέλεια απόχρωση για το δωμάτιο του μωρού. «Υπάρχουν πολλές ξεκούραστες αποχρώσεις του μπλε, αλλά μια κόκκινη χροιά του προσδίδει ενέργεια και δραστηριότητα», λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr