Ηρεμία και αυτοπεποίθηση τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του χρώματος της χρονιάς, που αποπνέει αξιοπιστία και σταθερά θεμέλια για την νέα δεκαετία. Το κλασικό μπλε εκφράζει την αίσθηση της σταθερότητας και της εμπιστοσύνης, δίνοντας την δυνατότητα σε όποιον το αντικρίζει να επεκτείνει την σκέψη του και να διευρύνει τους ορίζοντές του.

Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας και να αλλάξετε την αισθητική του χώρου σας, εύκολα και απλά.

Στον τοίχο

Το κλασικό μπλε μπορεί να ενσωματωθεί με πολλούς τρόπους στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μικρά διακοσμητικά αντικείμενα, αξεσουάρ, κεριά θα κάνουν αρκετά αισθητή την παρουσία του. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε την διαφορά και να έχετε πιο δραστικά αποτελέσμαα δεν έχετε παρά να βάψετε κάποιον από τους τοίχους του. Ο πιο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος να συμπεριλάβετε το κλασικό μπλε στη διακόσμηση του χώρου σας.

Στην κουζίνα

Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που σίγουρα θα αρέσει και στους καλεσμένους σας, μπορείτε να επενδύσετε σε μαγειρικά σκεύη στο χρώμα του κλασικού μπλε. Μπορεί να είναι μια λίγο πιο ακριβή επένδυση, ωστόσο, θα έχετε κουζινικά σκεύη που σίγουρα θα κάνουν την διαφορά και θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα κάθε φορά που μπαίνετε πίσω από την κουζίνα.

Στο υπνοδωμάτιο

Μία, επίσης, οικονομική πρόταση για να βάλετε το κλασικό μπλε στην ζωή σας, είναι να προμηθευτείτε λευκά είδη, κουβερλί και διακοσμητικά μαξιλάρια για το υπνοδωμάτιο στο συγκεκριμένο χρώμα. Καθόλου δεσμευτική πρόταση, καθώς αν το βαρεθείτε το αλλάζετε πολύ εύκολα.