Διαλύουμε τη μαγιά και τη ζάχαρη σε μια κούπα νερό και το αφήνουμε 10 λεπτά να φουσκώσει. Ανακατεύουμε τα αλεύρια προσθέτουμε το αλάτι, το λάδι και τρίβουμε λίγο μέχρι να απορροφηθεί το λάδι.

Προσθέτουμε τη μαγιά και τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε αρκετά ώσπου να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Πλάθουμε ψωμάκια, τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και τα αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσουν. Τα αλείφουμε με λίγο νεράκι και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου για 30-40 λεπτά περίπου.

Υλικά

1 κιλό αλεύρι σταρένιο
300γρ.αλεύρι ολικής άλεσης
2 φακελάκια μαγιά
1 κουταλιά ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
1/4 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
χλιαρό νερό
γλυκάνισο
σουσάμι

Πηγή: greekmasa.gr