Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να νιώθετε ενοχές που είστε «κολλημένες» με τον George Clooney, λένε οι ειδικοί.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην ονειρεύεται κάποιον διάσημο σταρ. Μπορεί το «σύνδρομο» του να ερωτευόμαστε κάποιον διάσημο να θεωρείται εφηβικό, αλλά γυναίκες όλων των ηλικιών είναι ερωτευμένες με τον Brad Pitt, τον Robert Pattinson, τον Jude Law και προσφάτως με τον Ryan Gosling!

Παρόλο που ντρέπονται να το ομολογήσουν, επειδή το θεωρούν σημάδι ότι έχουν βαρεθεί το σύντροφό τους ή ότι η σχέση τους περνάει κρίση, ο σύμβουλος γάμου Andrew G. Marshall υποστηρίζει το αντίθετο! Μάλιστα λέει, αυτό είναι ένδειξη μιας υγιούς σχέσης, ενώ είναι και ένα δυνατό όπλο για να ενισχύσει το ζευγάρι τη σεξουαλική του ζωή!

«Όλοι οι άνθρωποι έχουν φαντασιώσεις. Ελάχιστοι φαντασιώνονται τον σύντροφό τους, τουλάχιστον το ένα τέταρτο από αυτούς φαντασιώνεται τουλάχιστον έναν διάσημο», λέει ο Μάρσαλ.

Πώς αυτό βοηθά τη σεξουαλική μας ζωή; «Ο εγκέφαλος είναι το πιο δυνατό, αλλά το λιγότερο χρησιμοποιημένο σεξουαλικό όργανο», συμπληρώνει.

Όταν τον επισκέπτονται ζευγάρια που έχουν χάσει την ερωτική τους διάθεση, τους μαθαίνει την τεχνική του «σιγοβράσματος». Η τεχνική αυτή προτρέπει το ζευγάρι να πλάθει ερωτικές σκηνές με το διάσημο που θέλει και στη συνέχεια να βάζει στη θέση του διάσημου το σύντροφό του.

«Δίνει στους ανθρώπους ιδέες που θα ήθελαν να δοκιμάσουν στο σπίτι», εξηγεί. «Πρόκειται για μια χρήσιμη τεχνική, κυρίως για νέες μητέρες, που δε νιώθουν τόσο θελκτικές και για ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί».

Και για όσες φοβάστε ότι το να μοιραστείτε αυτό τον «έρωτα» στο σύντροφό σας, ο Μάρσαλ έχει την απάντηση: «Αυτό ακριβώς είναι το θετικό! Η φαντασίωσή σας είναι απόλυτα ασφαλής, αφού ο Colin Firth δε μπορεί να αποτελέσει πραγματικό κίνδυνο, ενώ ο πρώην σας μπορεί!».