Η εορταστική περίοδος είναι η ιδανική στιγμή για να δώσετε στο μακιγιάζ σας μια γκλαμουράτη και λαμπερή πινελιά! Το γκλίτερ είναι το τέλειο προϊόν λάμψης για να ακτινοβολείτε και να δείχνετε κομψές και εντυπωσιακές κατά την εορταστική περίοδο. Φωτίστε τη διάθεσή σας και εντυπωσιάστε στις εμφανίσεις σας με αυτές τις τρεις ιδέες για να προσθέσετε το glitter στο μακιγιάζ σας.

Glitter στις σκιές

Γενικότερα, οι σκιές μάς λύνουν τα χέρια. Οι μέρες των Χριστουγέννων, όμως, μας «επιβάλουν» να δοκιμάσουμε τις σκιές με glitter, για να λαμποκοπά το βλέμμα μας. Μια συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε, είναι να βρέξετε το πινέλο ματιών σας, για να «γράψει» καλύτερα το glitter στα μάτια σας.

@valeria_deldinova

The most beutiful liquid glitter eyeshadow!! I am in love and the price is amazing too. Will be buying more shades asap @moiracosmetics #glitter #eyeglitter #glittereyeshadow #smokeyeye #liquideyeshadow #affordablemakeup #moiracosmetics

♬ original sound – Valeria Deldinova

Glitter στα eyeliners

Στην αγορά θα βρείτε glitter και σε eyeliner. Ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να τραβήξετε γραμμή με το eyeliner, το glitter eyeliner θα σας φανεί πιο εύκολο να την πετύχετε, καθώς δεν είναι απαραίτητο να είναι τόσο λεπτομερές το αποτέλεσμα. Τις φετινές γιορτές, σκεφτείτε να αφήσετε την άκρη λοιπόν το κλασικό μαύρο eyeliner και αντικαταστήστε το με ένα glitter eyeliner (ή και να τα συνδυάσετε!), ώστε να πετύχετε ένα εκθαμβωτικό look.

@anifetoupeva

Replying to @Alejandra literally makes your eyes sparkle✨ I’m obsessed @urbandecaycosmetics #makeup #makeuptutorial #sephorasale #eyeliner #glittermakeup #holidaymakeup

♬ original sound – Anife

Full στο glitter

Αν ήδη αγαπάτε το glitter, τότε δεν χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα σε σκιά ή eyeliner με glitter. Μπορείτε να βάλετε και τα δύο!