Έφτασε επιτέλους η εποχή για να φορέσουμε τις αγαπημένες μας μπότες.

Βάζουμε τη Νάνσι Σινάτρα να τραγουδά «These boots are made for walking» και σας παρουσιάζουμε 5 διαφορετικά σχέδια για να ξεχειμωνιάσετε με άνεση, στιλ και… ζέστη!

All time classic μπότες ιππασίας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αγαπάμε τις μπότες ιππασίας. Δεν βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας, συνδυάζονται πολύ εύκολα με φορέματα, τζιν, παντελόνια και φούστες, ενώ είναι κατάλληλες για όλες τις ώρες της ημέρας.

NAK SELENE €249

Στιλέτο + Μπότες = Παντοτινή αγάπη

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα σχέδια σε μπότες με τακούνι στιλέτο έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Όσο κι αν δεν τους φαίνεται, πρόκειται για σχετικά βολικά παπούτσια, καθώς η μπότα προσφέρει καλή στήριξη στο πόδι. Για statement εμφανίσεις, επιλέξτε ένα χρώμα που θα τραβά τα βλέμματα.

Sante Boots €109

Τα cowgirls ξανά στη μόδα

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε αυτό το σχέδιο στις πασαρέλες, αλλά φέτος είναι και πάλι η χρονιά του. Οι cowboy boots ανανεώθηκαν, με τα it girls να τις προτιμούν για τα καθημερινά αλλά και τα βραδινά τους outfits.

TSAKIRIS MALLAS €189.95

Knee high μπότες

Οι μπότες πάνω από το γόνατο εγγυώνται ότι θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται… ατελείωτα. Ειδικά αν έχετε ψηλά πόδια, τότε εδώ βρήκατε το απόλυτο σχέδιο για εσάς.

Μπότες Steve Madden Vava €125.90 (με έκπτωση)

Κλασικές και αγαπημένες γαλότσες

Ξεχάστε τις άχαρες γαλότσες που κυκλοφορούσαν κάποτε. Στην αγορά μπορείτε πλέον να βρείτε καταπληκτικά σχέδια και χρώματα, για να πάτε παντού βρέξει-χιονίσει.

Tommy Hilfiger γαλότσα €94,90 (με έκπτωση)