Καθαρίζει σπίτια μόνο με τα εσώρουχά της και βγάζει 83 δολάρια την ώρα. «Λατρεύω να είμαι γυμνή και λατρεύω να καθαρίζω, οπότε ήταν ένα win-win με μεγάλες αμοιβές», δήλωσε η 32χρονη Rhiannon από το Ηνωμένο Βασίλειο, στο Caters.

Η Rhiannon, η οποία είναι αισθητικός, εργάζεται τώρα με μερική απασχόληση στην εταιρεία «Naked Cleaning Company».

«Τους επόμενους τρεις έως έξι μήνες, θα πρέπει να δουλεύω μόνο 10 ώρες για όσα θα κέρδιζα με τη σύμβαση των 40 ωρών την εβδομάδα», δήλωσε. «Απλώς χτίζω το πελατολόγιό μου στα βορειοδυτικά, ώστε να μπορέσω να παραιτηθώ από τη σημερινή μου δουλειά πλήρους απασχόλησης».

Η Rhiannon εξήγησε ότι τα ρούχα που φοριούνται στο σπίτι κάθε πελάτη ποικίλλουν ανάλογα με το τι θέλει το συγκεκριμένο άτομο.

«Πρέπει να φτάνουμε σε κάθε κράτηση με έξυπνη casual ενδυμασία, αλλά όσον αφορά τα ρούχα που βάζουμε εκεί είναι κατόπιν αιτήματος του πελάτη», εξήγησε η Rhiannon. «Αν θέλουν να φορέσουμε ένα ρούχο ή ένα συγκεκριμένο χρώμα εσωρούχων, θα το ζητήσουν».

«Όλοι οι πελάτες μου ήταν υπέροχοι και σωστοί κύριοι. Σε κολακεύουν, γεγονός που ενισχύει την αυτοπεποίθησή μου». Πρόσθεσε ότι το να καθαρίζει γυμνή είναι σαν «μια κανονική εργάσιμη μέρα», αλλά ότι αυτό την ενθαρρύνει επίσης να «σηκωθεί και να φτιάξει τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου και μου δίνει μια ελαφρά πνοή».

Η Rhiannon εξήρε επίσης τη δέσμευση της εταιρείας της για την ασφάλεια. «Πραγματικά ρώτησα άλλες εταιρείες γυμνού καθαρισμού στην περιοχή όπου ζω, αλλά δεν πραγματοποιούν ελέγχους ασφαλείας για τις καθαρίστριες ή τους πελάτες», δήλωσε η γεννημένη στο Μάντσεστερ γυναίκα. «Αισθάνθηκα άβολα που ήταν πρόθυμες να στείλουν απλώς καθαρίστριες στα σπίτια των πελατών χωρίς να υπάρχει σχετική ασφάλεια ή να διενεργούνται έλεγχοι. Είναι μάλλον ανησυχητικό, αν με ρωτάτε».

Η Rhiannon δήλωσε ότι ένα μεγάλο μέρος της άνεσής της να καθαρίζει γυμνή προέρχεται από τη γνώση ότι το αφεντικό της και ιδρύτρια της εταιρείας Naked Cleaning Company, η Nikki Belton, είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά.

«Μου αρέσει η προσωπική επαφή με την ιδιοκτήτρια», δήλωσε στο Caters. «Είναι πολύ σημαντικό και καθησυχαστικό».