Η Formula 1 επέστρεψε τη δράση το προηγούμενο τριήμερο με το πρώτο Grand Prix στις ΗΠΑ. Το Μαϊάμι φόρεσε τα καλά του κι έκανε ρεκόρ με 270.000 οπαδούς να επισκέπτονται το Miami International Autodrome, όπου ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull κυριάρχησε.

Ωστόσο, 24 ώρες μετά το τέλος του αγώνα το Miami Grand Prix παραμένει στο επίκεντρο των συζητήσεων των οπαδών της Formula 1 για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν οι παρουσιάσεις των οδηγών που έγιναν από τον ράπερ LL Cool J και προκάλεσαν ανάμεικτες αντιδράσεις ανάμεσα στους οδηγούς με ορισμένους να το… αποκαλούν «αμερικανιά».

Ο δεύτερος ήταν οι τιμές του μενού στα επίσημα. Οπαδοί δημοσίευσαν στα social media φωτογραφίες με τις τιμές προκαλώντας ίλιγγο. Οι γαρίδες, για παράδειγμα, κόστιζαν 500 δολάρια, όπως και μια ποικιλία τεσσάρων ατόμων. Τα ποτά ήταν εξίσου ακριβά. Το εμφιαλωμένο νερό προσφερόταν στα 25 δολάρια, η μπίρα στα 40, ενώ το πιο ακριβό μπουκάλι τεκίλα κόστιζε 12.000 δολάρια.

Βέβαια, με επισκέπτες όπως ο Έλον Μασκ κι ο Τζεφ Μπέζος, που είναι δύο από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, αλλά και άλλους πλούσιους και διάσημους όπως οι ηθοποιοί Τομ Κρουζ, Βιν Ντίζελ, ο ράπερ Λούντακρις, η ποπ σταρ Σακίρα, οι αδερφές Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Σακίλ Ο’ Νιλ κι ο πρωταθλητής του Super Bowl του NFL, Πάτρικ Μαχόουμς, ήταν λογικό οι τιμές να βρίσκονται στα… ύψη.