Με προνομιακή τοποθεσία επί της Λεωφόρου Νίκης, λίγα βήματα από την Πλατεία Αριστοτέλους, το Αγιολί συνδυάζει ιδανικά πολλές πτυχές εστίασης και διασκέδασης, συμβάλλοντας έτσι με τη σειρά του στο να σας μείνει αξέχαστη η διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη. Μπροστά στα νερά του Θερμαϊκού, στο Ουζερί του Αγιολί, το μοναδικό του είδους του που θα συναντήσετε επί της παραλιακής λεωφόρου, θα ανακαλύψετε έναν πραγματικό παράδεισο θαλασσινών γεύσεων που παρασκευάζονται με κορυφαία μεσογειακά υλικά και ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Μεσημέρι και βράδυ θα γευτείτε νόστιμα θαλασσινά, όπως ελληνικές γαρίδες και ελληνικά καλαμαράκια, σκουμπρί σε «κρεβάτι» ψητής ντομάτας, αλλά και το αγαπημένο καραμελωμένο ελληνικό χταπόδι. Δοκιμάστε το σπιτικό γαλακτομπούρεκο του Αγιολί, το οποίο προσφέρεται σαν κέρασμα μετά από κάθε γεύμα.
Το beer bar-restaurant Αγιολί, ακριβώς δίπλα από το Ουζερί, προσκαλεί όλους τους λάτρεις της μπύρας να απολαύσουν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις, όπως επίσης επιλεγμένες και αποκλειστικά ελληνικές ετικέτες μικροζυθοποιίας.
Από νωρίς το πρωί θα βρεθείτε σε ένα ζεστό χώρο για να απολαύσετε το ξεκίνημα της νέας ημέρας με έναν καφέ με φόντο τα νερά του Θερμαϊκού, ενώ το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν η βύνη και ο λυκίσκος. Στο ισόγειο του Αγιολί, προϊόντα από πολλές ελληνικές μικροζυθοποιίες (Κέρκυρα, Σαντορίνη, Εύβοια κ.α.) έρχονται να ικανοποιήσουν τους λάτρεις της αυθεντικής μπύρας και να σας ανοίξουν την όρεξη για καταπληκτικούς μεζέδες με την υπογραφή του Αγιολί. Τσιμπιματάκια ψητής τορτίγιας, μπουτάκι κοτόπουλο, αρνίσια παϊδάκια και πολλοί ακόμη μεζέδες δημιουργούν ένα εκρηκτικό συνδυασμό γεύσεων που ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Τέλος, στο εστιατόριο Αγιολί, στον όροφο πλέον, η μαγευτική θέα παντρεύεται με τις υπέροχες γεύσεις. Στεγάζεται σε ένα φωτεινό χώρο με παιχνιδιάρικη διακόσμηση και διαθέτει ένα επιτελείο με έμπειρους chefs και ζαχαροπλάστες που ετοιμάζουν καθημερινά γαστρονομικές εμπειρίες με μεσογειακές πινελιές.
Στο μενού θα συναντήσετε πιάτα υψηλής διατροφικής αξίας που συνδυάζουν κορυφαία υλικά και αρώματα, προσφέροντας απλόχερα ενέργεια για ζωή. Επίσης, εδώ θα βρείτε μια επιλεγμένη κάρτα βραβευμένων κρασιών, αλλά και γλυκά, που ετοιμάζονται από το πρωί στο ζαχαροπλαστείο και μπορούν να αποτελέσουν το ιδανικό επιδόρπιο του γεύματός σας.
Tip: Το Αγιολί αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας καθώς συνδυάζει ιδανικά cafe-beer bar, εστιατόριο και ουζερί. Info: Ουζερί Καθημερινά: 09.00-01.00 Τιμές: Από 10 ευρώ/άτομο (ειδικό μενού που συμπεριλαμβάνει ορεκτικό, σαλάτα, επιλογή από κυρίως, επιδόρπιο, ποτό) Beer-bar restaurant Καθημερινά: 09.00-01.00 Από 10 ευρώ/άτομο (ειδικό μενού με ένα ποτήρι μπύρα, καραμελωμένη πανσέτα και τηγανητές πατάτες) Εστιατόριο Καθημερινά: 13.00-01.00 Από 11,90 ευρώ/άτομο (πλήρες μενού με κρασί ή μπύρα και γλυκό) Λεωφόρος Νίκης 15 & Πλουτάρχου, Θεσσαλονίκη Τηλ. +30 2310 262888 http://agioli.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.