Συνδυάζοντας με τρόπο μοναδικό δύο βασικούς πυλώνες, το φαγητό και την διασκέδαση, το Μαστίχα, στα Λαδάδικα, αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία από μόνο του.

Στεγασμένο σε ένα πανέμορφο διατηρητέο κτήριο επί της Λυκούργου, σερβίρει νόστιμες γευστικές προτάσεις που τιμούν την ελληνική κουζίνα και κάνουν τους λάτρεις του καλού φαγητού να το συμπεριλαμβάνουν στις καθιερωμένες γευστικές γωνιές της πόλης.

Εκτός αυτού, ωστόσο, διαφοροποιεί τη λειτουργία του συγκριτικά με τα απλά μεζεδοπωλεία της πόλης, καθώς όσο η ώρα περνάει μετατρέπεται σε μπαρ, παραδίδοντας στους θαμώνες του, πλέον, μαθήματα αυθεντικής διασκέδασης.

Σε έναν μοντέρνο χώρο με προσεγμένη αισθητική και φίνες διακοσμητικές λεπτομέρειες, σερβίρονται προσεγμένα πιάτα με γνώμονα την γεύση και την ποιότητα.

Το μενού του φέτος πιο ανανεωμένο από ποτέ και εμπλουτισμένο με νέους και περισσότερους μεζέδες, ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Πιάτα δημιουργικά και εμπνευσμένα από διάφορα σημεία της Ελλάδας πρωταγωνιστούν στον κατάλογο, από τον οποίο δεν θα ξέρετε τι να πρωτοεπιλέξετε.

Πανσέτα φούρνου, κερκυραϊκό σοφρίτο, μοσχαρίσια φιλετάκια, χοιρινά μπριζολάκια λαιμού, σουτζουκάκια από τα Λαδάδικα, μπιφτέκι γεμιστό από τις προτάσεις που σίγουρα θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας.

Όσο η ώρα περνάει το προφίλ του μεζεδοπωλείο αλλάζει, μετατρέποντας το σε μπαρ, όπου η διασκέδαση, η μουσική και ο χορός γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Αυτή τη σεζόν, ο Κωνσταντίνος Γαλανός αναλαμβάνει να δώσει νόημα στα βράδια της Δευτέρας τραγουδώντας αγαπημένες επιτυχίες.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε να καθίσετε και να ζήσετε από κοντά την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το μεζεδοπωλείο Μαστίχα, καλό είναι να κάνετε κράτηση.

Πληροφορίες

Λυκούργου 2, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 504020

Fb page: Μαστίχα Μεζεδοπωλείο Μπαρ