Υπάρχουν κάποια μαγαζιά που σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή και έχουν αυτό το κάτι που σε παροτρύνει να τα μετατρέψεις σε στέκια σου. Το Nooon είναι ένα από αυτά.

Το δυνατό ατού αυτού του δημοφιλούς all day café-bar είναι η προνομιακή θέση του σε ένα από τα πολυσύχναστα σημεία της Θεσσαλονίκης, επί της Μητροπόλεως.  Στο φιλικό και ευχάριστο χώρο του θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στο έπακρο την ενέργεια της πόλης από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το Nooon αποτελεί αγαπημένο σημείο συνάντησης για ντόπιους και επισκέπτες, αφού είναι ιδανικό για διάλειμμα από τις δουλειές, τις βόλτες ή τα ψώνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κάθε μέρα εδώ ξεκινάει από νωρίς το πρωί με καλό καφέ, χυμούς και ροφήματα. Αργότερα, καθώς αρχίζουν να ανάβουν τα φώτα της πόλης, θα το επισκεφτείς με την παρέα σου για κουβέντα, ποτό και εμπνευσμένα cocktails που συνδυάζουν άψογα τη γεύση με το στυλ.

Η προσεγμένη διακόσμηση, η ζεστασιά του χώρου αλλά και οι ωραίες μουσικές, οι οποίες προσαρμόζονται ανάλογα με την ώρα και τη διάθεση, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσεις τη γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση, τον ωραίο κόσμο και τη θετική αύρα που αποπνέει, θα καταλάβεις γιατί το Nooon είναι κατάμεστο κάθε ώρα της ημέρας.

Πληροφορίες

Μητροπόλεως 51 & Καρόλου Ντηλ, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 284212

Nooon Cafe

 

 noooncafe