Σύμφωνα με τον Αμερικανό καρτουνίστα Charles M. Schulz «Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη. Αλλά μια μικρή σοκολάτα πού και πού δεν κάνει κακό». Κάτι που γι αυτές τις γιορτές υιοθέτησε και το λατρεμένο Paraty & Loft στα Λαδάδικα δημιουργώντας μια pop- up σοκολατερί, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη.

Ένας παραμυθένιος κόσμος που μεταφέρει και με το παραπάνω τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και θαλπωρή του σπιτιού, σε ένα στέκι που έχει καταφέρει εδώ και λίγα χρόνια να κάνει τη διαφορά στην πόλη, τόσο με το ευρηματικό concept όσο και με τις ποιοτικές υπηρεσίες του.

Η υπέροχη σοκολατερί του Paraty & Loft, ξυπνά παιδικές μνήμες από τα αγαπημένα μας Χριστούγεννα με την οικογένεια στο σπίτι και διαθέτει μια σειρά από custom made ροφήματα, για να απολαύσετε τις κρύες μέρες της εορταστικής περιόδου.

Τέσσερις προτάσεις με ονόματα εμπνευσμένα από τα Χριστούγεννα –Turkey, Rudolf, Gingerbread, Christmas Cappuccino– βάζουν σε πειρασμό ακόμη και όσους δεν δηλώνουν λάτρεις του ζεστού αυτού ροφήματος. Το ίδιο ισχύει και για τα χριστουγεννιάτικα cocktails, με μια εμπνευσμένη λίστα που κρατά συντροφιά τα βράδια της εορταστικής περιόδου.

Οι εκπλήξεις, ωστόσο, δεν σταματάνε εδώ. Μία σειρά εκδηλώσεων με εορταστικό χαρακτήρα ξεκινάνε από σήμερα και ολοκληρώνονται στις 5 Ιανουαρίου, κρατώντας το ενδιαφέρον αμείωτο σε καθημερινή βάση.

O resident αλλά και guest djs θα δίνουν το παρών εκτοξεύοντας τη χριστουγεννιάτικη διάθεση στα ύψη, ενώ εορταστικά brunch για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, δελεάζουν με τις ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις τους.

Μεσημεριανά πάρτι την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και ένα πάρτι με… γλυκό χαρακτήρα (κατά την διάρκειά του θα βρίσκεται ζαχαροπλάστης στο χώρο και θα μοιράζονται οι δημιουργίες του στους πελάτες), αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά γιατί το Paraty & Loft κατέχει ξεχωριστή θέση στις επιλογές του κοινού.

Τέλος, το πρώτο brunch του 2019 θα σερβιριστεί στις 6 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας την αρχή της νέας προσθήκης του Paraty & Loft, που σίγουρα θα γίνει σημείο αναφοράς για το καθιερωμένο, κυριακάτικο brunch στην πόλη.

Σημειώστε ότι τα τρία εορταστικά brunch που θα διοργανωθούν στις 23/12, 30/12 και 06/01 θα αποτελούνται από πιατέλες με αλμυρές και γλυκές δημιουργίες που θα διατίθενται δωρεάν προς τους επισκέπτες του Paraty & Loft.

Πληροφορίες

Πίνδου 8, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 522403

Fb page: Paraty & Loft