Οι πιο όμορφες γωνιές και τα πιο σημαντικά της αξιοθέατα της Κέρκυρας μαγεύουν τους επισκέπτες του νησιού, που κάθε χρόνο κατακλύζεται από ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Ο Βασίλης Μεταλλινός μέσα από ένα πεντάλεπτο βίντεο με τίτλο «Corfu Nightscapes – A Company of Stars» μας ταξιδεύει στην Κέρκυρα, μέσα από 60.000 φωτογραφίες, που έγιναν βίντεο με την τεχνολογία time-lapse, που συμπυκνώνει λήψεις από όλο το 24ωρο σε δευτερόλεπτα.

Ο 29χρονος Βασίλης επηρεασμένος από τη λατρεία που έχει για αστέρια και μετά την ενασχόληση του με την αστροφωτογραφία αιχμαλώτισε στον φωτογραφικό του φακό τις φωτογραφίες, που χρειάστηκαν για το βίντεο από το 2010 έως ο 2014.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο CNN με το σχόλιο «αν δεν εμπνευστείς αρκετά ώστε να θελήσεις να επισκεφθείς την Ελλάδα, ίσως δεν παρακολούθησες σε πλήρη οθόνη αυτόν τον ύμνο στην ελληνική ομορφιά».

Τα μαγικά νυχτερινά τοπία της Κέρκυρας «ντύνονται» με τις μουσικές εμπνεύσεις του του Γιάννη Μηλιάδη, σε ένα ταξίδι από το Παλαιό Φρούριο, έως την πανσέληνο και τα άστρα!

Δείτε το βίντεο…