Το απόλυτο παράθυρο σε αεροπλάνο

Διαδραστικά παράθυρα ενημερώνουν τους επιβάτες για αξιοθέατα


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
15:48
02/04/2015
Το απόλυτο παράθυρο σε αεροπλάνο
2
loading

Οι επιβάτες του μέλλοντος θα είναι σε θέση να βλέπουν τα αξιοθέατα, όχι μόνο στον τόπο προορισμού τους, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο αν θέλουν, προτού οι ρόδες του αεροσκάφους αγγίξουν το διάδρομο προσγείωσης.

Η Airbus έχει καταθέσει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ για ένα νέο «έξυπνο» αεροσκάφος, το οποίο θέλει να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία των ταξιδιών με τα διαδραστικά παράθυρα, που θα παρέχουν πληροφορίες στους επιβάτες για διάφορα αξιοθέατα.

Η αίτηση για την πατέντα κατατέθηκε μέσα στο Μάρτη και φορά touchscreen παράθυρα αφής στις θέσεις των επιβατών, τα οποία θα μπορούν να ακουμπούν για να ενημερώνονται για τα βασικά μνημεία και αξιοθέατα που υπάρχουν στη Γη, καθώς πετούν πάνω από αυτά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα skift.com, τα high-tech παράθυρα περιγράφονται ως «μια μέθοδος για διαδραστική απεικόνιση των πληροφοριών μέσα στην καμπίνα ενός αεροσκάφους».

Το όραμα της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα αεροσκάφος με άπλετο φως και ευκαιρίες για να απολαμβάνει κανείς την απεραντοσύνη του ουρανού.

Σύμφωνα με τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Airbus, τα αεροπλάνα θα είναι εξοπλισμένα με φαινομενικά διαφανή τοιχώματα, τα οποία με τη σειρά τους θα είναι εφοδιασμένα με την τεχνολογία οθόνης αφής. Οι επιβάτες θα έχουν αρκετό χώρο για να τεντώνουν τα πόδια τους στο κάθισμα, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνουν τη μοναδική θέα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar mihalis5

    ολοι παραθυρο θα θελουν

  2. avatar Ganja people..

    Πολύ καλό θα είναι....αν δεν πέσει και το αεροπλάνο.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει