Η Qatar Airways αποκάλυψε τις σημαντικές εξελίξεις στο πρόγραμμα επιβράβευσης των τακτικών επιβατών της «Privilege Club».

Οι βελτιώσεις αυτές σχεδιάστηκαν με σκοπό την προσφορά επιπλέον αποκλειστικών προνομίων για τα μέλη του Privilege Club καθώς και την απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα αυτό ο Chief Executive Officer κ. Akbar Al Baker επεσήμανε την ύψιστη σημασία που έχει η αφοσίωση του επιβατικού κοινού στην ανάπτυξη της εταιρίας.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στο πρόγραμμα Privilege Club είναι τα εξής:

– Η εισαγωγή του νέου επιπέδου κάρτας «Platinum». Θα είναι το υψηλότερο επίπεδο κάρτας του προγράμματος και θα προσφέρει υψηλότατου επιπέδου προνόμια και οφέλη στα μέλη που συγκέντρωσαν πάνω από 600 Qpoints μέσα σε 12 μήνες. Τα Platinum μέλη φυσικά θα απολαμβάνουν και επιπλέον οφέλη σε σχέση με τα χαμηλότερα επίπεδα καρτών που αφορούν στον τρόπο συγκέντρωσης μιλίων και ειδικών αποκλειστικών προσφορών και εκπτώσεων.

– Η εισαγωγή των Qcredits για αποκλειστική χρήση των Gold και Platinum μελών της. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο στοιχείο εξαργύρωσης προνομίων όπως π.χ. δωρεάν αναβαθμίσεις θέσεων ταξιδιού και άλλα.

– Νέα επίπεδα καρτών και ανανέωσης.

– Επιπλέον προνόμια για τα μέλη της.

– Μειωμένες κυρώσεις και τέλη στη χρήση των δωρεάν εισιτηρίων.

– Παράταση λήξης Qmiles και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση qmiles.com.

Επιπλέον, στις 30 Οκτωβρίου η Qatar Airways θα αποτελέσει το νέο μέλος της αεροπορικής συμμαχίας της oneworld, οπότε και τα μέλη του Privilege Club θα απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια σε όλες τις πτήσεις oneworld συμπεριλαμβανομένου της συγκέντρωσης Qmiles και Qpoints και την εξαργύρωση τους μέσω κάθε μέλους της συμμαχίας αυτής.